Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - STŘÍBRO 1 : 1 ( PK 5 : 4 )

HODNOCENÍ UTKÁNÍ + ZPRÁVA Z UTKÁNÍ

Branka :  Lisý

Sestava :                  Protivínský

Komanec      Nový      Lisý            Fiala

Pražák (58´Kohout ) Papáček  Prchlík   Štych

Votípka ( 58´Jandoš)  Krystl (82´ Pešek )

Krajdl , Vaník

Tak máme za sebou další jarní představení a 2 body jsou pro nás více než jsme si zasloužili . Ten zápas mě strašil už dlouho před výkopem , naše , řekl bych nadstandartní výkony z poslední doby a postavení Stříbra v tabulce , dělalo z tohodle zápasu jen otázku skore . Všude jsem to kolem sebe slyšel , že : TY PŘEJEDETE . Ale   VONO HOVNO . Přejeli jsme je v prvních 6.-ti minutách a je docela možné , že kdyby jsme dali nějaký ten gool z těch tutovek co jsme měli na začátku , tak to možná tak dopadlo , ale jinak přejeli oni nás a nebýt Stanlyho , mohli jsme prohrávat v poločase taky o 3 branky !!!! To že to bylo 1 : 1 bylo naše vítězství . Druhá půle byla trochu o něčem jiném , už na tom hřišti bylo poznat kdo chce vyhrát a komu stačí bod , ale štěstí nám nepřálo a to právem platným , protože za to co jsme předvedli v první půli , jsme si ho  nezasloužili . Takže když jsme urvali v penaltách druhý bod , je to pro nás možná více nežli 3 body za výhru v normální hrací době . Protože vyhrát zápas ve kterém hrajete v prvním poločase uplný hovno a ve druhém zase netrefíte bránu ani kdyby jste se stavěli na zadní, tak potom jsou 2 body do tabulky prostě PARÁDNÍ !!! Co se týče individuálních výkonů , tak tentokráte musím někoho vyzdvihnout , protože tam byly jedinci , kteří nás v sobotu prostě UTÁHLI . Takže bez určení pořadí  vyzdvihuju

STANLYHO   ,   KOMÁRA   a   PAPÉNA

Takže se sejdeme určitě v úterý na San Siru a uvidíme jak ve čtvrtek , protože doma hrajou holky mistrák . V sobotu nás čeká výlet na Prokopávku a to bude uplně jiný kafe než v sobotu . Protože už ted je jasné, že to bude zápas ve kterém nejsme rozhodně favorit , nikdy jsme tam nevyhráli , nikdy jsme tam nebodovali a je nejvyšší čas tohle změnit .

ČECHIE OLE !!!

ČECHIE PŘÍKOSICE - FO BANÍK STŘÍBRO

 

Za 90 minut hry nenašla Čechie správný recept na zdolání zvláštního herního stylu svého soupeře ze Stříbra.
Domácí nastoupili v sestavě: Protivínský, Nový, Krystl, Prchlík, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Fiala, Votípka a Lisý. Na střídání byli Pešek, Jandoš, Krajdl, Kohout a Vaník.
     Zdálo se, že se většinu prvního poločasu domácí nemohli chytit. Obrana hostí jim poměrně snadno hatila všechny pokusy o rozehrávku. Taktika Stříbra spočívající v dlouhých výkopech na rychlé útočníky nesla své ovoce. Čechie v prvních šesti minutách nepustila soupeře z jeho poloviny hřiště. Gólman Beke však naprosto zázračně zlikvidoval dvě tutové šance a pak se karta otočila. Už v 7. minutě měl obrovskou šanci hostující Petraška, který se ocitl sám před Protivínským. Jeho hlavička naštěstí pro domácí skončila nad břevnem. V 19. minutě Lisý poslal balón zpět Protivínskému, ten vykopl ale hostující Dyk naskočil do dráhy míče a zády ho málem tečoval do brány. V 22. minutě další výkop od brány zachytil na půlce Bůžek a jeho dělovka z dálky jen těsně minula tyč. O dvě minuty později vyrazil Protivínský jeho další střelu. Ve 36. minutě hosté zfaulovali Prchlíka a založili rychlý protiútok. Šaman s Petraškou se utrhli do brejku. Petraškovu střelu domácí gólman vyškrábl a následný rohový kop musel zlikvidovat ukázkovou robinsonádou. 
Domácí ve 39. minutě házeli aut od rohového praporku. Pražákovo dlouhý hod skončil přímo na hlavě Lisého, ten nezaváhal a poslal domácí do vedení na 1:0.
      Těsně před koncem první půle nacentroval hostující Jareš míč do vápna Bůžkovi. Protivínský jeho střelu vyrazil, ale při následném rohovém kopu Bůžek vyrovnal na 1:1.
      Do druhé půlky nastoupili oba týmy beze změn v sestavě. Přestože si domácí postupně získali herní převahu, soupeřovu bránu už se jim zdolat nepodařilo. Stříbro, které bylo evidentně velmi spokojené s vidinou nerozhodného výsledku vsadilo na zdržování při rozehrávce. Ve 49. minutě Hřebík fauloval na půlce Krystla, volný přímý kop Nového ale minul bránu. Své další sólo Krystl zakončil přihrávkou Votípkovi, jeho střela šla vedle a dorážka se nepodařila ani Prchlíkovi. V 52. minutě se zranil hostující Jareš a musel za lajnu k ošetření. O dvě minuty později uviděl kapitán domácích Komanec žlutou kartu za faul na Dyka. Při dalším nájezdu na soupeřovu bránu pustil Štych balón Pražákovi, který poslal centr na volného Fialu. Ten dokázal přetažený balón poslat z brankové čáry zpět Prchlíkovi, ale ani současný nejlepší příkosický střelec neměl tentokrát štěstí.
V 58. minutě poslal střelu od hranice velkého vápna Pražák. Hostující gólman Beke ale úspěšně míč chytil. Při dalším útoku byl faulován Papáček, ale sudí Hájek tento zákrok neodpískal a Papáček si za kritiku Vysloužil žlutou kartu. V 60. minutě domácí provedli hned dvojí střídání, odešli Votípka a Pražák, nastoupili Jandoš a uzdravený Kohout. Domácí ještě více zvýšili svůj tlak, v 64. minutě po dalším závaru před soupeřovou bránou zkusil střelou z dálky překvapit Bekeho Papáček. O chvíli později mířil nepřesně i Fiala. V 70. minutě dostal brankář Stříbra žlutou kartu za zdržování hry. O deset minut později Komanec podruhé tvrdě zastavil Dyka a po druhé žluté musel předčasně do sprchy. Po jeho odchodu trenér Pleticha znovu střídal, místo Krystla nastoupil Pešek. V83. Minutě poprvé střídal hosté, místo Jareše přišel na trávník Balogh. Baník se dokázal ubránit i závěrečnému tlaku. V 88. minutě střídal podruhé, Vraštil nastoupil místo Blažka. V poslední minutě řádné hrací doby ještě hlavní sudí Havel ukázal žlutou kartu za faul Lisému.
      Po nerozhodném výsledku se o konečné dělbě bodů rozhodovalo při penaltovém rozstřelu. Los vyhráli domácí a kopali jako první. V první sérii proměnil domácí Fiala i hostující Florus. Ve druhé Štych dal, ale hostující Šaman ne. Ve třetí sérii se stav opět vyrovnal, protože Jandošovu střelu Beke chytil, ale hostující Hřebík proměnil. Ve čtvrté se trefili Lisý i Balogh. V páté sérii uspěl domácí Pešek i hostující Dyk. V šesté sérii se za domácí trefil Prchlík. Kapitán hostí Petraška chtěl svou střelou vymést šibenici, ale míč minul bránu a tak bylo rozhodnuto.
     V sobotu 21. dubna odjíždí Čechie na horkou půdu do Bolevce. Začátek utkání je v 17,00 hodin.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 5
Celkem: 733648
Měsíc: 21645
Den: 864