Jdi na obsah Jdi na menu

Čechie - Stod 8.3.2014

 

Příkosice neuspěly se Stodem ani v odvetě

Čechie neudržela těsné vítězství a odevzdala první jarní body Slavoji


 


 

Čechie Příkosice - Slavoj Stod 2:3 (1:1)


 

K prvnímu jarnímu zápasu nastoupila Čechie na domácím trávníku proti Slavoji Stod v sestavě Protivínský, Hodaň, Marek, Papáček, Pražák, Komanec, Kohout, Lisý, Krajdl, Marek Jedlička a Spěváček. Na střídačce byli připraveni náhradní brankář Vaník a Gosza, Hrubý, Šefl a Miroslav Jedlička.

Hosté začali lépe a hned v první minutě zahrávali rohový kop. O dvě minuty později Pražák poslal hlavou Protivínskému "malou domů", ale míč skočil na drnu a příkosický brankář ho minul. Snažil se ho sice doběhnout, jenže pohotový Lukášek byl u balónu dřív a pohodlně zavěsil do prázdné brány na 0:1. V 18. minutě domácí dokázali vyrovnat, také Papáčkova branka padla po chybě brankáře, když Janča nedokázal zlikvidovat hlavičku Lisého po rohovém kopu. Ve 20. minutě si Marek Jedlička vystřihl ze svého postu stopera ukázkové sólo až před bránu Slavoje. Jeho střelu bohužel na poslední chvíli zblokoval jeden z obránců. Ve 29. minutě Pražák nedovoleně zastavil v pokutovém území pronikajícího Hrušku a hlavní sudí Klička nařídil pokutový kop. Tentokrát se domácí gólman vyznamenal, protože dokázal Hruškovu střelu vyrazit. V prvním poločase už žádná další branka nepadla, a tak se do kabin po 45 minutách hry odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Druhý poločas začali lépe domácí, hned ve 48. minutě si šanci vypracoval Krajdl, mířil však bohužel do brankáře Janči. V 50. minutě vytáhl hlavní sudí poprvé žlutou kartu a ukázal ji hostujícímu Snášelovi za slovní komentář. V 60. minutě odpískal Klička druhou penaltu, tentokrát ve prospěch domácího týmu po faulu na Papáčka. Její exekutor Pražák se nemýlil, a tak domácí vedli 2:1. O osm minut později mohl pojistit domácí vedení Krajdl, který po Hodaňově přihrávce zůstal sám před prázdnou bránou. Bohužel mu střela nesedla. Další Krajdlův brejk mohl zakončit Spěváček, ale při zbytečné kličce přišel o míč. Stodští dokázali využít příležistosti a odpověděli brankou z rychlého protiútoku. Díky Peškově trefě hlavou to v 70. minutě bylo 2:2. V 75. minutě se faulem za žlutou kartu provinil Hruška. Domácí připravovali první střídání, ale dřív, než k němu došlo, dokázali hráči Slavoje po útoku po křídle strhnout vedení na svou stranu brankou Hrušky. Trenér Pleticha poslal do hry Goszu místo Spěváčka. Další střídání na sebe nedalo dlouho čekat, v 80. minutě se vyměnili Šefl s Komancem. Také hosté vystřídali, autora vítězné branky Hrušku nahradil Jelínek. V hektickém závěru rozdal sudí Klička ještě tři žluté karty, z domácích byli potrestáni Hodaň a Pražák, z hostí kapitán Slavoje Kaas. Přestože se domácí hráči snažili vybojovat alespoň remízu, na Stod byli krátcí. Trenér Kamarýt zkušeně utratil cenný čas taktickým střídáním, kdy Hőfer nahradil Kreuze. Přestože i Pleticha zkusil oživit hru střídáním, kdy si na trávníku vyměnili místo Marek Jedlička se svým starším bratrem Mírou a Hrubý nastoupil místo vysíleného Krajdla, vytoužené remízy se nedočkal. Zápas skončil v 91. minutě za stavu 2:3 pro Stod. Ve druhém kole čeká na hráče Čechie v sobotu 15. března výlet za nelehkým soupeřem do Nepomuku.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 8
Celkem: 747909
Měsíc: 23489
Den: 336