Jdi na obsah Jdi na menu

Čechie - SK ZČE Plzeň 2 : 1

Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

Branky : Pavel Hrubý , Vlasta Nový

Sestava :                      Protivínský

Vlček (55´Štych )   Běle        Komanec         Nový

Lukeš (63´Krajdl )               Papáček          Fiala

        Hrubý   Pešek (88´Votípka)          Lisý

Šefl , Vaník

Tak se po krásné neděli a stejně tak hezké sobotě dostávám k psaní posledního hodnocení tohoto roku a zaplaťpánbůh že to dopadlo jak to dopadlo . Máme 16 bodů , což je samo o sobě málo , ale dá se s tím bojovat a to je asi to nejdůležitější. 

Ten samotnej zápas byl pro nás hodně těžkej a já jsem moc rád že jsme ho takhle zvládli. Když se podíváte na tabulku , tak bez těch 3 bodů co jsme udělali včera byto bylo o dost smutnější, ale na druhou stranu si myslím , že za celý podzim jsme asi míň bodů udělat nemohli , protože by to bylo neskutečně nespravedlivý a fotbal zase taková sviňa není.Bohudík , nebo bohužel - ted nevím -  se tahle hra hraje o body a na goly a klidně Vám nic nedá ikdyž uděláte strašně moc pro to vyhrát, prostě bych Vám chtěl poděkovat za to že jsme včera vyhráli , ale hlavně za to jakým způsobem jste se chovali na tom hřišti . Protože uplně klidně oni mohli vyrovnat nebo i dokonce vyhrát, ale nic by neměnilo na tom , že jste hráli dobře.

A ted chvíli k samotný hře , to že dostaneme gola ve 2 minutě se stává a je daleko lepší než ho dostat 2 min před koncem, nám to asi paradoxně pomohlo a první poločas jsme hráli výborně , na to jakýho jsme měli proti sobě soupeře a na jakým se hrálo terénu , tak to bylo hooodně dobrý. Ve druhý půli už ta hra měla oboustraně hodně velká okénka, ale nám více méně vyhovovalo , přežili jsme jejich dvě takový větší šance a relativně v klidu jsme si to uhlídali.

Takže kdo má chuť tak se uvidíme v úterý od půl 7 na umělce v Rokycanech a pokud bude něco nového , hned Vám dám vědět

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ferko30 - zachranime to

Škoda prehry chalani, nabuduce si vypijeme v bare, auto je zaparkovane pred stadionom Laco a pneumatiky mas derave, nebojte chalani, proti Lyonu dame aj 3. gl

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 9
Celkem: 737112
Měsíc: 21931
Den: 932