Jdi na obsah Jdi na menu

Čechie - Rokycany 1 : 4

Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

Branka :  Venca Lisý

Sestava :                Vaník

Vlček (75 Kotnauer )´ Papáček   Lukeš  ( 45´Pražák )

Komanec (65´Votípka) Nový  Lisý    Fiala

Hrubý   Krystl    štych (  75´Pešek )

Krajdl , Boček

Tak máme za sebou dva zápasy v přeboru a bodík zatím žádný. Ne že bych z toho byl nějak nadšený , ale brod je ještě pořádně daleko a není třeba zatím ani rozvazovat tkaničky. Nicméně až se prokoušem k zápasům s týmy které , abychom byli úspěšní , měli porážet , nemusíme mít ten bodík opravdu žádný a mohli bychom se dostat do situace buď a nebo a to nikdy neni uplně příjemný . Proto mi mrzí , že jsme v těchhle dvou kolech podali vždy docela dobrej výkon , ale nemáme nic . Ve Vejprnicích bych to ještě bral , tam jsme podstatnou část utkání nebyli lepší a asi se nakonec fotbalová spravedlnost obrátila k domácím , ale Rokycany jsme měli v sobotu porazit a to hlavně proto že jsme prostě byli lepší a ve fotbale většinou lepší vyhrává a někdy prohraje.....Kdfyž budeme poctivě makat a odevzdáme tenhle standart ve všech zápasech , tak to bude dobrý.

Váňa - několik vynikajících zákroků , hlavně v první půli , velká škoda toho třetího , kterej si mohl vyndat a ještě bychom žili a věřim by jsme minimálně vyrovnali

Papen , až na ty držkopády a výkopy to bylo ok , doufám , že příští týden bude sucho

Vlk - neviděl jsem tě zahrát moc horších zápasů , terén a odhady balonu ti davali pořádně zabrat

Burák - svoji práci si si odved asi tak jak si měl , ten výkon vůbec nebyl špatný , nicméně jsem věřil že budeš ještě lepší

Komár - oproti výkonu ve Vejprnicích , to bylo zase o stupínek výš

Vlasta - že by to byl tvuj nějakej top výkon to ne , ale moc soubojů si neprohrál ato je v tvoji pozici to nejduležitější

Venca - taky jako u Komára , podstatně lepší nežli ve Vejprnicích, blbý je že nám to bylo nakonec k ničemu

Štychy -škoda těch šancí , ale výkon v pořádku , + výborný standartky , tam se to rozhodlo , my měli třeba něco přes deset standartek a všechny jsme zahráli hodně dobře a nic jsme z toho nedali , za to oni to jednou standartkou otočili

Hrubka - asi nejlepší na hřišti , ale bez gola

Jiřina - asi druhej nejlepší na hřišti , ale taky nic

Práža - čekal jsem že to budeš ty kdo to rozhodne , ale nevyšlo to mě ani tobě

Fiji - taky jeden z těch lepších výkonů , ale těch šancí ......

Votep , Oli , Koty - hodnoceni kladně, nikoliv však vynášeni do nebes.

 

Ok , je to za náma , je to škoda , protože tady ty body leželi hodně blízko. Čeká nás třetí do party z těch lepších týmů , ale my už víme že se dá hrát z každym a budeme se prát od první minuty a to by bylo aby se na nás ten footbal gott neusmál.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

FANDA - Hodnocení

Jestliže je šibenice metr a půl od zemi,tak potom opravdu vytáhl brankář střelu ze šibenice.Každá ves tomu říká jinak !!!!

Vodr - Re - hodnocení

Ahoj Messi , nevim kde si četl moje hodnocení , ale jestli byl u 3 gólů , tak musel být i u toho co jsme dali. Nicméně v první půli vytáhl naprostou tutovku ze šibenice a potom ještě jednu. Třetí gol měl chytit , ale tohle už jsem někde psal . Takže jestli nic nezkazil, tak to psal jinej trenér .

Messi - Hodnocení

Trenére to snad nemyslíš vážně ? - hodně mě nadzvihlo jak si hodnotil golmana Vaníka - že nic nezkazil ?? to si asi byl na jiném utkání . Vždyt měl prsty ve 3 golech !! Nebo jsem špatně viděl a další 400 lidí taky.

Igor - Ze stránek FC Rokycany

Hodnocení utkání pohledem trenéra Pavla Aubrechta:

Před utkáním jsem si přečetl na fotbalovém webu Příkosic slova trenéra Vodrážky, že jsme to my (Rokycany), kdo musíme v sobotu vyhrát, že jestli vyhrajou Rokycany, tak to bude prostě normální, ale když nevyhrajou ........... nechtěl bych být v jejich kůži. To je, jako kdyby nás porazil Štítov?
Abych řekl pravdu, hned mi to připadalo jako velký alibismus a házení zodpovědnosti na druhého. Protože, když se někdo pozorně podívá na kádr Příkosic, tak zjistí, že je tam celá řada hráčů, kteří mají zkušenost s dospělým divizním i přeborovým fotbalem (namátkou Papáček, Lisý, Nový, Hrubý, Krystl,Votípka, Fiala, atd), což dělá z domácích velmi zkušené mužstvo! A naše mužstvo je přesný opak toho Příkosického, protože věkový průměr nominovaného kádru byl 21 let a o zkušenostech nelze ani hovořit.
Vlastní hodnocení utkání :
V úvodu utkání jsme inkasovali celkem lacinou branku (1:0 Venca Lisý), do poločasu se nám podařilo výsledek otočit (1:1 Lukáš Aubrecht střelou z hranice velkého vápna a 1:2 Martin Scheinherr po rohu Marka Jedličky), když jsme byli aktivnější a fotbalovější. Ve druhém poločase jsme od domácích očekávali velký nápor a hru vabank, což se také potvrdilo. Našim juniorům se však podařilo zachovat klidnou hlavu, podržel nás Honza Vild a při střelách do břevna a tyče jsme měli i potřebné štěstí. Při takto rizikové hře domácích se nám začal stále častěji otevírat prostor na brejkové situace a dvě z nich se nám podařilo proměnit (1:3 David Kubík křižnou střelou a 1:4 Marek Jedlička střelou pod nohy brankáře Vaníka).
Z mého pohledu se hrál celkově vyrovnaný fotbal na těžkém terénu, kdy domácí mužstvo vsadilo spíše na sílu a euforii, naopak naše mužstvo působilo fotbalověji, byli jsme na tom lépe rychlostně a dokázali jsme přes časté provokace udržet morálku.

Vodr - reakce

Karle , jestli mi chceš tvrdit , že nás v druhý půli někdo přejel , tak to asi nebylo v sobotu dopoledne. Rokycany odehráli velmi dobrej zápas , ale my taky . A co se týče TOMA , tak vyslechnu si kohokoliv a všechny připomínky si přebírám pořád a pořád dokola. Nicméně 99% rozhodnutí v zápase je jen a jen z mojí intuice a nebudu jinej . Takže si asi budeš muset zvyknout , že neumím střídat. A to že nehodnotím sebe to prostě nejde . Většinu chyb co udělám , tak o těch moc dobře vím a snažím se z nich vždycky poučit. A že jsem pustil do hry Otípku , Peška a Kotnauera tak to chyba rozhodně nebyla !

Karel - Rokycany vyhráli zcela zaslouženě

Vy, že jste byli s Rokycany lepší, druhou půli vás ty mladý kluci přejeli, ale asi jsme sledovali diváci i v novinách komentář jiný zápas, prostě jste na ně neměli.

TOM - Reakce

Tak v žádném případě nebyly Příkosice lepší,kromě těch dvaceti minut v druhé půli,kdy bezhlavě útočily i v osmi lidech,z čeho také vyplynuly další goly Rokycan. Fotbal je taky o taktice,kterou Rokycany zvolili perfektní,a taky svou nezkušeností,zbrklostí a v některých případech i špatným obutím připravili Příkosice o body. V posledním bodě vyzvihnu špatné střídání Otípky a dokončením Kotnauerem s Peškem,kdy šlo o zřetelné oslabení Příkosic,takže v neposlední řadě má na prohře i dost velký podíl TRENÉR,který jen hodnotí hráče.ale nad sebou se nikdy nezamyslí a nepozastaví. Jen s bojovností a houževnatostí a bez patřičné taktiky a bez kvalitního koučování během zápasu se krajský přebor hrát nedá.Tak jsem to viděl já.

Vodr - trenér - Souhlasím

I já musim souhlasit s tím co je níže napsáno , samozřejmě se můžu přít o to jestli jsme byli lepší , nebo stejný , nebo horší. Prohráli jsme 4 : 1 a za týden to bude asi tak všechno co o tom zápase většina lidí bude vědět. Nicméně si pořád trvám na tom , že jsme nebyli o 3 branky horší , nebyli jsme ani o jednu bránu horší , budu tvrdit , že jsme nebyli ani stejní . Pak už mi zbývá jen jediná varianta a to ta že jsme byli lepší. ale takovej je už fotbal

Ready - Reakce

Jsem zaujatý fanoušek , ale ted je asi uplně jedno komu vlastně fandím , protože tenhle pohled na zápas naprosto přesně vystihuje to co se dělo na hřišti. Takže kdo tam nebyl tak prohloupil, ikdyž jsme prohráli.

Radim - Můj pohled na zápas

Jako "nefanda" ani jednoho týmu a zvědavý návštěvník sobotního utkání bych chtěl napsat svůj názor na toto utkání..

Není sporu, že se jednalo o velmi kvalitní utkání, i když hrané na těžkém terénu, kdy hráči obou mužstev měli místy veliké problémy s uklouznutím, v případě Příkosic i s odkopnutím balónu od brány. Dalo by se polemizovat na tím, zda domácí skutečně byli nebo nebyli lepší. Tlak si vytvářeli místy veliký, ale Rokycany hrály velice zkušeně a fotbalově a co je nejdůležitejší, podržel je v rozhodujících chvílích brankář (+ branková konstrukce) - naopak domácí nebyl příliš jistý při řešení situací v brankovišti. Ale o tom bych nechtěl vést spor..

Rozhodující podle mě bylo, že z řady šancí Příkosice vytěžily pouze 1 gól a na ten nejde tým, jako jsou Rokycany, porazit. Jako rozhodující bych viděl 2 momenty - šanci domácích za stavu 1:0, kterou nedali a naopak inkasovali po chvilce 2 góly na 1:2. Další klíčovou situací byly tyč a břevno "na 2:2" a následný brejk na 1:3! Tam se zlomil chleba. Pokud byste vedli 2:0, těžko by to Rokycany dohnaly, pokud by to bylo 2:2, věřím, že byste to elánem a zarputilostí otočili.. Ale to je historie...

Z pohledu nezaujatého fanouška musím říct, že jsem viděl pohledný a zajímavý fotbal, kterému nechyběl náboj, fotbalovost, branky a pěkná divácká kulisa. Bohužel pro vás bez bodového efektu..

Přeju hodně štěstí dál a pokud by muj příspěvek obtěžoval, věřím, že si s ním poradíte a pošlete ho do koše :))

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 3
Celkem: 747622
Měsíc: 24152
Den: 430