Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - LUBY 2 : 1

 HODNOCENÍ ZÁPASU

 Branky :  Hodaň , Papáček

Sestava :                   Protivínský

Hodaň        Pleticha           Lisý            Vlček

Komanec        Prchlík     Papáček       Bendl

                   Pražák         Spěváček

46´Marek     72´Votípka     75´ Šlajch

Ulbrik , Vaník

Tak tohle by nás mohlo a hlavně mělo nakopnout  !!!!

Zápas s Lubama je vždy zvláštní a to hlavně tí m jejich stylem , ketrý nám prostě vůbec nesedí a máme s ním naprosto vždy obrovské problémy . Jenže fotbal prostě přináší takovéhle situace a dát vítěznou branku v poslední vteřině utkání k nim taky patří . O to je to vítězství radostnější . Ted nás sice čeká dvouzápas pravdy ( Koloveč a Klatovy a oba venku ) , ale zbraně bych rozhodně neskládal . Když se podívám na tu sestavu a když si vezmu , že tam ještě naskočí Kohy a Koty , tak je rozhodně z čeho vybírat . Takže velká gratulace za sobotu a v úterá na San Siru !!!  

 

Smolná série skončila. Příkosice doma porazily Luby 2:1

Až ve čtvrtém mistrovském souboji nové sezony Čechie bodovala naplno. Teď vyrazí na horkou půdu do Kolovče

 

Příkosice Jako na smilování čekali Příkosičtí na návrat zraněného Petra Papáčka. Ten si po operaci kolene po dlouhé přestávce prvně obul kopačky atrefou v závěru zápasu rozhodl o vítězství Čechie.

 

TJ Čechie Příkosice TJ Start Luby 2:1 (0:0)

 

Hrající trenér Pleticha ani tentokrát neměl k dispozici celý základní kádr. Chyběli nemocný Kotnauer a zaneprázdněný Kohout.

Hosté začali neohroženě, už v 5. minutě zahrávali první rohový kop. Pleticha poslal Voráčkův centr do autu a z následného závaru před domácí bránou vyvezl míč do bezpečí Hodaň. Z protiútoku mohl na druhé straně skórovat Bendl, ale mířil těsně vedle brány. Ve 12. minutě se dostal do slibné šance Pražák, po Bendlově přihrávce vystřihl parádní sólo, ale jeho střela z úhlu těsně minula vzdálenější tyč Kalašovy brány.

První půle bez branek

V 16. minutě se mohli radovat hosté, ale Protivínský nejprve zlikvidoval střelu z přímého kopu po faulu na hostujícího Voráčka a poté i Pelouchovu dorážku hlavou. V 19. minutě zůstali po hromadném souboji na trávníku ležet domácí Prchlík, který se musel jít ošetřit mimo hrací plochu a hostující Rückl, který dostal míčem do choulostivých partií. Naštěstí byli oba schopni pokračovat ve hře.

Ve 26. minutě pálil Bendl znovu pouze do výborně chytajícího Kalaše. Ve 30. minutě kopali domácí dva rohy za sebou, ale Kalaš v bráně předvedl famózní zákroky. O tři minuty později zahráli hosté rukou a Kalaš vyškrábl i Prchlíkovu bombu z volného přímého kopu. Po rohovém kopu to znovu zkusil Pražák, ale i jeho střelu ochránce svatyně dokázal zneškodnit. Po 45 minutách hry se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu.

Do druhé části hry nastoupili hosté beze změny, domácí vyměnili Marka za Vlčka.

Skóre otevřel Hodaň

Ve 49. minutě schytal zblízka ránu míčem do obličeje hostující Voráček. V 52. minutě po krásném úniku otevřel výborně hrající Hodaň skóre na 1:0. O tři minuty později hosté poprvé střídali, místo Bešty nastoupil Šůs. Po rozehrání fauloval Hodaň Křížka. Šůs poslal míč do vápna a postaral se i o dorážku, kterou Protivínský chytil. Další šanci si vypracoval domácí Pražák, pokusil se vystřelit z úhlu, ale minul a nabíhající Prchlík na míč nedosáhl.

Křížek vyrovnal na 1:1

V 63. minutě po rozehrání autu poslali hosté centr do vápna, kde si na hlavičku naskočil Křížek a přehodil Protivínského do protipohybu. Bylo vyrovnáno.

Domácí se museli rychle oklepat a pokusit se zvrátit výsledek opět ve svůj prospěch. V 70. minutě si vypracoval brankovou šanci Hodaň, ale minul. Následovalo druhé střídání v příkosickém kádru, Spěváčka nahradil na trávníku Votípka. O čtyři minuty později stáhl Vodrážka v roli asistenta ze hry Komance a nahradil ho Šlajchem. Kapitánskou pásku přebral Lisý. V 76. minutě zkusil domácí bránu ohrozit střelou z úhlu Švátora. Protivínský předvedl ukázkovou robinsonádu, ale míč minul bránu. Po souboji u rohového praporku byl hostující Šůs potrestán žlutou kartou za faul na Pražáka. V 83. minutě Hodaň fauloval Švátoru, ale přímý kop Rückla mířil vedle. Hosté podruhé střídali, místo Švátory nastoupil Sydorenko. Další přímý kop vyboxoval Protivínský do výšky a hosté poté zahráli rohový kop. Šůs znovu pálil vedle.

Hektický závěr zápasu zvládli lépe domácí. V 87. minutě naposledy vystřídali, Bendla nahradil Burket. Také hosté ještě střídali, Voráčka nahradil Kurc. Hlavní sudí Lego signalizoval nastavení jedné minuty. Domácí vybojovali rohový kop a Pražákovu střelu dokázal Papáček hlavou usměrnit za Kalašova záda. Po rozehrání ukončil Lego zápas za stavu 2:1 pro domácí. Domácí Čechie se tedy poprvé radovala ze zisku tří bodů.

K dalšímu zápasu míří hráči Čechie v neděli 8. září na horkou půdu do Kolovče. Utkání začíná v 16 hodin.

Sestava Příkosic: Protivínský, Hodaň, Pleticha, Papáček, Pražák, Komanec (74. Šlajch), Prchlík, Lisý, Vlček (46. Marek), Bendl (87. Burket), Spěváček (70. Votípka).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 14
Celkem: 734107
Měsíc: 21519
Den: 737