Jdi na obsah Jdi na menu

Čechie - Bolevec 1 : 1

 Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

 Branka : Milan Prchlík

Sestava :                     Protivínský

Komanec       Hrubý        Lisý              Fiala

Šimandl ( 74´Votípka)    Prchlík   Krystl  Štych

Jandoš (66´Pražák)   Kohout  (58´Pešek )

85´Vlček , Skala

 

Tak máme za sebou mečbol , ale ani jsme ho neproměnili , ani ho neposlali do autu , jen jsme si ten balonek nadhodili do vzduchu a doufám že ho příští týden pošleme neomylně k lajně :-). Máme před sebou poslední 4 zápasy , polovina našich soupeřů v boji o záchranu jich má o jeden víc a já bych strašně rád co nejdřív koukal na ty týmy před náma a pokusit se dostat ještě o něco výš . Ale to musíme udělat ten jeden krok a vylézt z toho bahna pěkně na travičku . Viděli jste v sobotu sami jak se "hraje" o záchranu a čím dřív budeme z těchhle záchranářských soubojů mimo tím je pravděpodobnější že nedáme nějakýmu sudímu přes držku a budeme mít průser jako kráva .

Udělal jsem si takový malý rozbor posledních kol a pokud se nestane něco neobvyklého , tak tabulka na konci sezony bude vypadat takto  :

Stříbro        34

Holýšov      34

Chanovice  32

Bolevec       32

Rapid           31

Bříza a Touškov

A to upozurňuji , pokud se nestane něco neobvyklého :-) , takže  , já pevně doufám že mezi těmahle týmy nebudeme , nicméně k tomu ptřebujem minimálně ještě 5 bodů a k naprosté záchraně body 3 .  Ale já Vám v závalu těch čísel zapomněl poblahopřát !!!!!

VŠEM VÁM BLAHOPŘEJU , ŽE JSTE V DRESU ČECHIE, PO MNOHA A MNOHA LETECH V KRAJSKÉM PŘEBORU , ROVNOU ZASE NESPADLI DO 1. A TŘÍDY                -když už tak jen přes baráž :-) :-) :-)

A ted k zápasu , musím Vás pochválit , po tom co jste předvedli proti Stříbru , tak tohle byl balzámek na moje nervy. Včera nám hodně ublížilo naše hřiště , protože jsme byli jednoznačně fotbalovější a kdyby byla travička jako na fotkách v mladý frontě tak jsme jim dali 3 kousky a jeli domů . Ale když to vezmu celkově tak to bylo dobrý. Dostali jsme gola z dvoumetrovýho ofsidu , písknul proti nám 10 faulů , který vůbec nebyli , 5  pro ná zase nepískl vůbec , postavil proti nám zed 4,5 metru , ukončil to v čase 89,45 po dvou ošetřováních a 7 střídáních a přesto jsme bylo v závěru na hřišti jenom jedno mužstvo , který chtělo vyhrát a to jsme byli MY a toho si cením uplně nejvíc , toho že jste bojovali . 

Toť je ode mne dnes vše , musim se taky věnovat rodině , takže v úterý a ve čtvrtek na San Siru od 18 hod a v sobotu MEČBOL v Bříze a to možná o chvíli dříve než bylo plánováno . Od 17,30 má MEČBOL Viktorka , tak jsem si myslel že bychom ho mohli proměnit a chvíli dřív. Takže pokud se to vše domluví , tak by se v Bříze mělo hrát ve 14,30 hod !!!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 13
Celkem: 736635
Měsíc: 21567
Den: 769