Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - VEJPRNICE 2 : 2 ( 4 : 5 na PK )

 Hodnocení utkání

 Branky : Štych  , Vlastní  - připsán Prážovi

Sestava :               Vaník

Korecký     Pleticha    Nový         Komanec

Herák       Papáček     Lisý          Pražák

      Pešek         Štych

36´  Fiala

72´Krajdl

78´Vlček

88´ Sedlák

Takže asi takhle , rozdělím hodnocení zápasu na klady a zápory , tož začneme tím lepším 

KLADY

Dobrý je , že jsme to vůbec odehráli , relativně i ve zdraví a hřiště jsme uplně nevoddělali . Co se týče samotné hry , tak je fajn , že jsme zase neproihráli , což se taky počítá a hlavně jsme v docela dlouhých pasážích hráli fakt dobře !!! Takže jestli to takhle dohrajem až do Vánoc , tak určitě nějaký ten bodík ještě získáme .

ZÁPORY

Žádný mužstvo na celém světě , tzn. ani Chelsea , ani Sparta , ani Machačkala , ani Vejprnice , nás nemůžou U NÁS DOMA zatlačit v první 3 minutách do vápna , to prostě nejde ! My jsme se z toho sice megarychle oklepali , ale příště nás tohle může mrzet . A druhá věc , která má znaménko minus jsou ty pecky , protože vy jste natolik dobří fotbalisti , abyste si s tímhle poradili . je to totiž škoda , protože na ten bod musíte dřít 90 min , ale ten druhej a to namená , že můžete  mít dvakrát tolik bodů !!!! ten je relativně uplně za hovno . Pak je škoda si ho nevzít .


Takže remíza relativně zasloužená , my jsme uplně propadli v nástupu do zápasu , velmi lehce jsme se z toho dostali Štychyho bombou z 45 metrů a ve zbytek poločasu jesme hráli dobře a někdy až moc dobře . Tam jsme ten zápas mohli uplně zlomit , ale nepovedlo se . Ve druhý půli už to takovej koncert nebyl a nikdo už nezjistí , jestli to bylo naší vinou , nebo že Vejprnice se natolik zlepšili . Každopádně jsme nebyli lepší a výsledná remíza je asi spravedlivá . Mrzet nás může ten druhej bod , protože takhle mít rozehraný rozstřel a nedotáhnout to , je škoda . Samozřejmě to můžeme hodit na Váňu , protože by z 8 penalt měl chytit MINIMÁLNĚ 7 !!! a ne ubohý 4 :-)

Tož tenhle týden ještě klasicky v úterý v Rokycanech a ve čtvrtek v Brojovce , časy Vám ještě upřesním a příští týden závěrečný ANGLIČAN - neděle - středa - sobota 

 

      Dlouhá čtrnáctidenní přestávka zaviněná nezpůsobilými hřišti domácímu týmu očividně neprospěla. Do zápasu proti Vejprnicím nastoupila Čechie v sestavě Vaník, Herák, Pleticha, Korecký, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Pešek, Lisý a Nový. Na střídání byli připraveni Fiala, Krajdl, Vlček, Sedlák a Protivínský. Trenér Pleticha se musel obejít bez zraněného Spěváčka a marodů Jandoše a Kotnauera.
     Domácí začali zápas rozpačitě, čehož soupeř náležitě využil. Hned ve druhé minutě vybojovali Vejprničtí roh, střelu schytal do choulostivých míst Lisý a odrazil ji za brankovou čáru. O druhý kop od rohového praporku se postaral Pešek. Při v pořadí třetí standardní situaci ale domácí opustilo štěstí. Odražený balón zahrál jeden z Vejprnických vysoko nad hlavy všech a další padající míč prodloužil nabíhajícímu Kasýkovi. Ten ranou z dálky propálit Vaníka a bylo to 0:1.
    Po rozehrání byl faulován Pešek. Štych se postavil k volnému přímému kopu a ze vzdálenosti cirka 45 metrů a poslal krásnou střelu, která dopadla do malého vápna a přeskočila brankáře Dufka, takže bylo vyrovnáno. V 9. minutě střílel těsně vedle tyče Herák, hosté míč tečovali a Čechie zahrávala roh. O minutu později vyběhl Dufek proti Štychovi. Ten místo přihrávky na Lisého, stojícího před prázdnou bránou volil střelu, která šla mimo. Ve 14. minutě Pešek v souboji o míč nechtěně trefil pod oko hostujícího Šámala, který dohrával zápas s krásně vybarveným monoklem. Ve 20. minutě se provinil pro změnu Šámal, který zezadu nedovoleně fauloval střílejícího Papáčka. Za svůj zákrok uviděl od sudího Krutiny žlutou kartu.
    Vyrovnaný zápas mohli naklonit na svou stranu hosté ve 27. minutě, když Puhlovský po úniku vypálil ke vzdálenější tyči. Míč se ve skluzu pokusil dorazit nabíhající Heller, ale minul a narazil nohama pouze do brankové konstrukce. Další šanci si hosté vypracovali ve 31. minutě při rychlém protiútoku. Situaci zachraňoval vypíchnutím míče hrající trenér Pleticha a při svém zákroku se zranil. O pět minut později ho na hřišti musel vystřídat Fiala. Do konce prvního poločasu se již průběžné skóre nezměnilo, a tak obě mužstva odešla do šaten za nerozhodného stavu 1:1.
    Do druhé části hry nastoupily oba týmy beze změn v sestavě. Hosté opět začali nebezpečněji. Ve 49. minutě opět po rohovém kopu ohrozil Vaníka zblízka Heller. V 52. minutě zachraňoval odkopem do autu hostující brankář Dufek. Pražák poslal dlouhý míč do vápna a vejprničtí opět odkopli balón do autu, tentokrát na druhé straně hřiště. Pražák i podruhé dohodil až na roh velkého vápna, tam míč skočil a za Dufkova záda ho jako nepovedenou malou domů poslal jeho spoluhráč Korelus. Krátce na to, v 59. minutě hosté prvně střídali, Lhotka nahradil Hellera. Také domácí provedli v 66. minutě střídání, Heráka vyměnil Krajdl. V 68. minutě kopali hosté opět dva rohy za sebou, tentokrát ale bez zakončení. V 72. minutě ale po chybě domácí obrany poslal jeden z hostujících hráčů dlouhý pas před bránu na Kasýka. Stíhal ho Korecký a Papáček, ale o míč ho obrat nedokázali. Kasýk si zkušeně položil Vaníka a přestože se Korecký snažil, míč už z prázdné brány vykopnout nedokázal. Takže bylo znovu vyrovnáno.
V 73. minutě si vykoledoval žlutou kartu domácí kapitán Komanec, kterému se nelíbilo rozhodnutí hlavního sudího Krutiny.
O tři minuty později zlikvidoval další nájezd vejprnických na domácí bránu Korecký. v 81. minutě domácí střídali, Peška za Vlčka. O pět minut později na straně Vejprnic odešel Hora a nastoupil Studeník. Přestože domácí vyvinuli v závěru zápasu značný tlak, další branku za Dufkova záda se jim přidat nepodařilo. V 89. minutě ještě domácí naposledy střídali, místo Krajdla nastoupil Sedlák. Po 2. minutách nastavení končil zápas za stavu 2:2 a následoval penaltový rozstřel. Při něm ukázal svou vynikající formu domácí brankář Vaník, který dokázal chytit čtyři střely z devíti. Bohužel, domácí neměli při kopech ze značky pokutového kopu svůj den. Netrefil se Komanec, Pražák, Fiala ani Nový. O konečné dělbě bodů nakonec rozhodl svým platným pokusem hostující Korelus.
Další zápas hraje příkosická Čechie v neděli 18. listopadu od 13.30 hodin v Lubech. Anglický týden pokračuje ve středu 21. listopadu zápasem proti Holýšovu v Horšovském Týnu a končí v sobotu 24. dohrávkou proti Přešticím.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 8
Celkem: 741836
Měsíc: 24933
Den: 843