Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - RAPID 5 : 0

Hodnocení zápasu + zpráva z  utkání

Branky : Prchlík 2 , Štych , Papáček , Pražák

Sestava :        Protivínský ( 74´Vaník )

Komanec    Vlček ( 68´Pešek )   Nový       Lisý

Pražák       Papáček     Prchlík         Štych

 Fiala ( 74 ´Krajdl )   Krystl ( 57´Votípka )

Tak jsme ty velikonoce přeco jenom ozdobili nějakým bodíkem . Po tom zápase v sobotu bylo více méně jasné , že pokud předvedeme podobný výkon tomu sobotnímu na Sencu , tak to bude ok . Jenže po takovém výkonu , po nějakých 40 hodinách , předvést něco podobného není vůbec jednoduché . Klobouk dolů před Vámi , protože to mělo uplně všechno co to mělo mít a při rozdílu v kvalitě soupeřů nebylo o našem vítězství vůbec pochyb . Když vezmu co jsme soupeři dovolili , tak mi toho moc nenapadá, když vezmu kolik jsme měli jen standartních situací , kolik závarů před bránou a hlavně kolikrát jsme je  donutili nám odevzdat balon, tak musím opět jen smeknout a poděkovat Vám za parádní představení . I za ty lidi co na nás zase přišli a po tomhle přijdou zase . Co se týče jednotlivých výkonů , tak jak v sobotu tak v pondělí , to byly absolutně týmové výkony, takže určitě nemám nikoho koho bych mohl jmenovat, že hrál líp než ostatní . Takže pokud musím někoho jmenovat , tak je to jen za věci které ty výkony ošperkovali . Tož se zamyslím :-) a .... samozřejmě 4 banány Prchlajse za víkend jsou výtečné , nádhernej gol Papena , kvůli takovým věcem se na fotbal chodí , řekl opakovaně výborný výkon Vlčáka je pro mne taky velmi milé překvapení , nějakých 150 min ostrého boje ve třech  dnech našeho čtyřicátníka je také za poklonu. Mohl bych asi pokračovat dále , ale tohle jsou asi věci ktré mi v té hlavě za velikonoce zůstaly nejvíc.

Teď si vylížeme rány , sejdeme se ve čtvrtek v 18 hod na San Siru a s pokorou !!!! se pečlivě připravíme na Stříbro . Když se podíváte na tabulku , tak je to zápas o to kam se můžeme dívat dál . Když to zvládnem , tak dění na chvostu tabulky budem sledovat asi už jen z povzdálí , přát, či nepřát onomu či onomu a koukat se kam až se můžeme dostat . V opačném případě , nás konec tabulky bude pořád strašit . Když předvedeme to co v sobotu a v pondělí , nemám obavy . Ale ono to není jan tak , ono to více méně bolí !!!!!!!!!!

článek o utkání...

Na Velikonoční pondělí odpoledne se v Příkosicích dohrávalo 16. kolo KPM – odložený zápas proti plzeňskému Rapidu. Domácí nastoupili ve složení: Protivínský, Nový, Krystl, Prchlík, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Fiala, Lisý a Vlček. Na střídačce byli připraveni Pešek, Votípka, Krajdl, Moulis a Vaník. Chyběl Jandoš, který měl po zápase se Sencem naražená žebra.
      Domácí měli od první minuty herní převahu. O první branku se v 19. minutě postaral Prchlík. Akci začal Krystl, který poslal centr do vápna Pražákovi. Ten ho sklepl Fialovi, který minul. Prchlík ale pohotově dorazil za Štruncova záda. Ve 27. minutě dostal od hlavního sudího Simbartla žlutou kartu Šimsa za faul na Vlčka. Při svém nedovoleném zákroku se ale zranil a musel za lajnu na ošetření. Vzápětí Hucl fauloval Lisého, volný přímý kop domácím nevyšel a protiútok hostí zastavoval Lisý, který vypíchl balón Čupalkovi. Ve 31. minutě poslal Nový míč Papáčkovi, který z otočky levou nohou zvýšil na 2:0.
     Ve 35. minutě házeli hosté aut od střídačky domácích, k odraženému míči se dostal Lavička, ale jeho střela skončila jen na síti Protivínského brány. Další žlutou kartu dostal ve 37. minutě domácí Krystl. Před koncem prvního poločasu kopali domácí dva rohové kopy za sebou, ale skóre se do přestávky již nezměnilo.
     Do druhé poloviny hry hosté vystřídali, Hvízdal nastoupil místo kapitána Šimsy. Domácí pokračovali v úvodní sestavě. V 52. minutě po volném přímém kopu házel Pražák dlouhý aut od rohového praporku. O minutu později při dalším autu ze stejného místa prodloužil dráhu míče hlavou Lisý a Štych zvýšil náskok domácích na 3:0. V 56. minutě se dostal do vážnější šance hostující Hodáň, jeho střela z otočky mířila vedle. Následovalo první střídání domácích, Votípka nastoupil místo Krystla. Další nedovolený zákrok oceněný žlutou kartou provedl na středové čáře Čupalka na Prchlíkovi. Po rozehrání následoval další dlouhý aut a hosté ve vápně nedovoleně zastavili Lisého. V 60. minutě domácí Pražák proměnil bez zaváhání nařízený pokutový kop a zvýšil náskok Čechie na 4:0.
     Po čtvrté obdržené brance hosté vystřídali brankáře, místo Štrunce nastoupil Matějka. V 67. minutě dostal žlutou další hráč Rapidu, Buček. O minutu později si Matějka nešikovně naskočil na útočícího Votípku a při pádu si poranil rameno. Do brány za něj vystřídal Vlas. V 73. minutě střídali znovu domácí, Pešek šel na trávník místo Vlčka. V 77. minutě utekl po levém křídle Fiala, gólman Vlas proti němu vyběhl, ale Fiala stihl nahrát volnému Prchlíkovi, který bez problémů do prázdné brány zvýšil na konečných 5:0. Do konce zápasu si brankovou šanci vypracoval ještě Štych a Votípka. V 81. minutě provedla Čechie dvojí střídání, místo Fialy nastoupil Krajdl a Vaník šel do brány místo Protivínského. Také hosté ještě vystřídali, Flessig nahradil Bučka. V 86. minutě to z dálky od kruhu zkusil domácí Lisý, ale jeho rána proletěla těsně vedle tyče. Také Krajdl se mohl ještě zapsat do listiny střelců, vypracoval si tři šance za sebou, ale měl smůlu při zakončení. V 90. minutě ještě dostal žlutou kartu Pešek za faul na Čupalku. Po třech minutách nastavení ukončil sudí Simbartl utkání za stavu 5:0 pro domácí.
     Další zápas hraje Čechie opět na domácím trávníku, kde v sobotu 14.4. hostí mužstvo ze Stříbra. Začátek utkání je tradičně v 10,15 hodin.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 9
Celkem: 733299
Měsíc: 21429
Den: 1370