Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - PŘEŠTICE 3 : 2

Hodnocení + zpráva o utkání

Branky :    Kohout 2 , Krajdl

Sestava :        Vaník  (  46´Protivínský )

Komanec    Pleticha    Lisý     Fiala

Pražák  ( 72´Nový )  Papáček   Prchlík

Krystl ( 82´Jandoš)  Khout  Krajdl  ( 58´Votípka )

Takže :

Z A P L A Ť P Á N B Ů H Z A T Y D A R Y ! ! !

Doufám , že tohle čekání na body už jen tak nezažijem . Musím Vám všem poděkovat  , za odvedenou práci a to jak dopledne , tak odpoledne  . Každopádně krom prvních 15 minut , kdy to s náma vypadalo zle nedobře , tak to potom bylo ok a bylo jen otázkou štěstí a taky kvality ve vápnech  kdo bude bodovat . A skvělé je že jsme to byli my !!! Takže ted nás čekají tři dny volna a sejdeme se až ve čtvrtek v 17 hod na SK . A stejně jako vloni si to s nima rozdáme o konečné pořadí .  Takže už teď ta sezona byla dobrá  a stačí vyhrát ve čtvrtek a bude skvělá !!!

Takže ve čtvrtek v 17 hod sraz !!!!

 V posledním domácím zápase jarní části přerušila Čechie smolnou sérii pěti proher a vybojovala v utkání s Přešticemi cenné body.

     Do základní jedenáctky byli tentokrát nominováni Vaník, Krajdl, Krystl, Prchlík, Papáček, Pražák, Komanec, Fiala, Lisý, Kohout a Pleticha. Na střídání byli připraveni Gosza, Nový, Votípka, Čada, Jandoš a Protivínský. Před začátkem domácí při slavnostním nástupu dodatečně popřáli jubilantovi Jiřímu Krystlovi, a pak už hlavní sudí Schneider zahájil zápas předposledního kola.

     Hosté začali zhurta a už ve 4. minutě předvedl Vaník v bráně domácích výborný zákrok po volném přímém kopu Bouce. O dvě minuty později sebral pak balón z nohy Příbáňovi. V 9. minutě Vaník vyrazil střelu Mastného, ale ten se dostal k dorážce a nezaváhal. Otevřel tak skóre zápasu na 0:1 pro Přeštice.
     Ve 14. minutě Papáček nedovoleně zastavil Beštu, ale volný přímý kop Turka skončil pouze ve zdi. V 16. minutě pak Trdlička nepříjemně trefil míčem zblízka do obličeje svého spoluhráče Beštu. Následoval Komancův souboj o míč s Přibáňem, který si pomohl rukou, ale sudí měl zakrytý výhled a hru nepřerušil. Přibáň se dostal až na hranici velkého vápna, kde mu balón výborným zákrokem vypíchl hrající trenér Pleticha a Vaník si ho bezpečně sebral. Při protiútoku utekl po křídle Krajdl, ale míč skončil v autu. V 19. minutě uviděl žlutou kartu hostující Mastný. O minutu později se Pražák dostal s míčem až k hranici velkého vápna, kde v pádu stihl přihrát do strany nabíhajícímu Kohoutovi, který vyrovnal na 1:1.
    Po rozehrání faulovali hosté na půlce Pražáka. Po volném přímém kopu se utrhl Krajdl, ale první střelou trefil pouze brankáře Růžičku. Míč se odrazil do pole, Krajdl využil zaváhání jednoho z hostujících obránců, sebral mu míč a zvýšil do prázdné brány na 2:1 pro domácí.
    Hned v další minutě se dostal do šance Kohout, ale trefil pouze brankáře Růžičku. Hosté měli další gólovou šanci ve 28. minutě, ale Beštovu střelu překazil odkopem Fiala. Na druhé straně pak Papáček pálil těsně vedle tyče. Při dalším útoku hostí Pleticha nešťastně upadl a Bešta se řítil sám na Vaníka. Ten dokázal jeho střelu vyrazit a Pražák míč odkopl do bezpečí. Ve 30. minutě fauloval Krajdl Benedikta. Trdlička požadoval u hlavního sudího trest žlutou kartou a svojí prostořekostí si ji vykoledoval od rozhodčího Schneidera pro sebe. Po volném přímém kopu zahrávali hosté tři rohové kopy za sebou, ale bez zakončení. Ve 38. minutě se přeštický Švarc uvolnil s míčem na hranici velkého vápna a přihrál volnému Přibáňovi. Ten spálil gólovou šanci svou nepřesnou muškou, střela těsně minula pravou tyč Vaníkovi brány. Před koncem prvního poločasu mohl změnit skóre ještě Kohout, ale i on pálil těsně vedle tyče.
   Do druhé půle nastoupil do domácí branky místo Vaníka Protivínský, kterému disciplinární komise prominula část trestu. I druhý poločas začali útočněji hosté. Po tahu na příkosickou bránu zahrávali dva rohové kopy za sebou. Při druhém se Trdlička pokusil o dorážku hlavou. Protivínský na míč nedosáhl, ale balón naštěstí minul bránu. Při protiútoku na druhé straně mířil nepřesně i Prchlík. Také v 51. minutě kopali hosté dva rohy za sebou, ale bez zakončení. Akce Prchlíka, který poslal křižnou přihrávku na Pražáka skončila odmávaným ofsidem. Po rozehrání se v 54. minutě dostal k míči Švarc a překonal Protivínského na 2:2. V téže minutě uviděl od hlavního sudího žlutou kartu právě autor druhého gólu hostí za řetízek na krku.
     V 60. minutě Protivínský vychytal Bouce a domácí podruhé střídali. Autora druhé branky domácích, Krajdla, vystřídal Votípka. V 63. minutě dostal přihrávku volný Kohout a nezaváhal. Přehodil vybíhajícího gólmana Růžičku a míč doletěl až do prázdné brány. Tím poslal domácí znovu do vedení. V 65. minutě si Votípka vystřihl parádní taneček mezi trojicí obránců v bílém a nahrál nabíhajícímu Kohoutovi. Jeho střela z voleje ale těsně minula pravou tyč. Také hosté poslali střelu vedle tyče domácí brány a následně zahrávali dva rohové kopy za sebou. V 70. minutě postrčil jeden z obránců Pražáka nešetrně proti zídce v rohu hřiště, ale Pražák naštěstí mohl pokračovat ve hře. V 72. minutě poslal Votípka přesně mířenou přihrávku na hranici velkého vápna, ale Krystlovi střela nesedla a trefil pouze do brankáře. Ten dokázal zabránit i následnému pokusu o dorážku. Následovalo další střídání v domácím týmu. Pražáka nahradil Nový. V 77. minutě dostal žlutou kartu hostující Turek po faulu na Votípku. Po rozehrání volného přímého kopu se dostal do šance Papáček, ale souboj o míč, který zakončoval vleže nakonec sudí posoudil jako faul. V 80. minutě se Trhlík znovu slovní kritikou pustil do rozhodčího Schneidra, ale vykoledoval si tím pouze druhou žlutou kartu, a oslabil tak svůj tým předčasným odchodem do sprchy. Po tomto vyloučení hosté vystřídali, Šambergr nastoupil místo Švarce. V 84. minutě vybojoval Votípka míč pro Papáčka, ale ten nadvakrát střílel pouze do brankáře Růžičky. Domácí naposledy vystřídali, Krystla vyměnil Jandoš. Závěr zápasu už patřil domácím. Do šance se dostali ještě Votípka, který po Papáčkově přihrávce nastřelil brankáře. Střelu z rohového kopu dokázal Růžička špičkou prstů jedné ruky srazit do pole. Při dalším domácím útoku vyběhl přeštický brankář proti Jandošovi. Míč vylétl vysoko do vzduchu a Jandoš mohl střílet do prázdné brány, ale sudí Schneider posoudil situaci jako faul. Na druhé straně zarazil hosty Protivínský. Poté už hlavní rozhodčí ukončil zápas za stavu 3:2 pro domácí.
      Poslední zápas letošního jara hraje Čechie netradičně již ve čtvrtek, kdy od 18 hodin nastoupí k utkání jako host na trávníku SK ZČE Plzeň.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 12
Celkem: 734084
Měsíc: 21514
Den: 729