Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - NÝŘANY 3 : 2

Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

Branky : Venca Lisý , Lukáš Krajdl , Míla Vlček

Sestava :                     Vaník

Vlček (55Ĺukeš)   Papáček  Lisý   Kravařík

Pražák (86´Šefl)  Komanec  Pešek Nový (52´Štych)

                      Krajdl   Votípka (62´Jandoš)

Wohlmuth , Skala

Tak jsem ted dopsal hodnocení , trápil jsem se s tím asi 2 hodiny a ono mi prostě někam zmizelo a to celý ! Takže jsem chvíli nadával a klel , ale už tady u toho zase sedim a pokusím se něco nakloovat , aspon vim už co .

Předem musim říct , že přec mi je celý den lehce šoufl , tak včerejší mejdánek v "Para" se mi moc líbil a děkuji naši frontmenům Máčovi s Vlkem , že aniž by to tušili , tak pro nás zamluvili na celou sobotní noc celý Paraplíčko .

A ted k fotbalu , vyhráli jsme a jdeme do finále . Máme mečbol , chybí nám jeden jedinej bod k něčemu o čem se nám před 4 lety ani nesnilo , k něčemu co většina z Vás už nikdy nezažije , nicméně máme na to jen a jen jediný pokus , jediný pokus žádná oprava , pokud to nezvládnem , tak musíme zase odehrát 29 zápasů abychom se dostali tam kde jsme ted. Určitě to nebude lehký , ale může to být krásný. Chtěl bych abychom všichni společně trefili ten správnej "drajv" který potřebujem k tomu abychom to zvládli. Brát na zřetel že to je šance která se už nikdy nemusí opakovat a jít s ohledem na tohle až někam když ne k prahu sebeobětování , tak někam na jeho předzahrádku. Ale na druhou stranu je to jen hra , kterou hrajem pro zábavu , tedy pro to aby nás to bavilo a že jde o postup z 1.A třídy do kraje , to znamená z hoven do sraček , či z bláta do louže, tahle hra vás musí bavit, musíte mít z ní radost a k tomu patří vítězství. Malý vítězství i velký vítězství . My máme na dosah takový větší, jen ho sebrat .

A ted k samotnýmu zápasu s Nýřanama. Vyhráli jsme proto , že jsme dali o jeden gol víc než soupeř a minimálně o ten jeden gol jsme byli lepší. Soupeř byl  určitě z těch lepších , ale zvládli jsme to na jedničku. A ještě se na to dalo docela koukat . Co mě hodně potěšilo , tak ten duch v tom týmu, bylo fajn cítit ten společnej týmovej pach .

Hodnocení jednotlivců už ted nedám , ale zítra ho Vám sem dodám , asi tedy, ted už vážně nemůžu. Takže kdy se uvidíme tak to teprve uvidíme , já Vám dám vědět. Ta polovina co má nějaký ten šrámek , či bolístku , tak se o sebe pěkně starejte a kurýrujte se , aby jste se dali do soboty do pořádku. A kdo neví jak a co tak zavolejte našim medicinmanům Kosťovi s jandáčkem , oni Vám přesně poradí kolik a co na co platí a k tomu navrch přesnou diagnozu a dobu léčení .

Čeká nás velkej zápas , možná i velkej den a přesto přezevšechno to nemusí vyjít , ale musí to být se vztyčenou hlavou. Ted si ještě na dobrou noc zabroukejte : Tak jsme druhý no a co a ještě jedna gratulace a poděkování .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 12
Celkem: 742753
Měsíc: 25521
Den: 837