Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - KOLOVEČ 3 : 1 ( 2 : 0 )

Hodnocení utkání+ článek o zápase

Branky : Kotnauer , Štych , Pražák

Sestava :                 Protivínský

Komanec    Nový     Papáček    Korecký ( 75´Lukeš )

Spěváček ( 65´Pražák )    Lisý        Herák

Kotnauer  ( 88´Krajdl ) Štych ( 85´Jandoš )   Pešek  

Vaník , Sedlák

Tak v prvé řadě velká gratulace , protože přesně pro tyhle momenty a takovéhle zápasy ten fotbal všichni děláme a je prostě fajn , když se to takhle povede a ještě k tomu v sobotu dopoledne , to je pak víkend jako z partesu . A to nesmím zapomenout na toho Vlkovo divočáčka , ten tomu dal už uplně korunu a to bych se nerad dotknul Máči , který v tom měl taky určitě prsty .

Dneska to vezmu trochu z jiné stránky , protože jak víte byl jsem s dětma na zápase v Písku a odpolední debata o sportu nebyla tentokráte tak dlouhá , abych mohl zasvěceně mluvit o Vašich výkonech jako minule. Ikdyž informací jsem získal tolik , že i tentokráte bych podrobnou analýzu zvládnul , ale asi ani  není třeba , protože když porazíme Koloveč se všema těma opravdu fotbalistama , tak je hodnocení tak nějak zbytečné .

Otevřel jsem dnes ráno Deník a krom těch všech titulků a podtitulků o tom co jsme provedli , mě zaujala hned ta úvodní věta :  Nevím uplně přesně jak to bylo , ale víceméně takto : ..... ta fotbalová parta z té prdele u Rokycan ....   a ikdyž je to jen a jen novinářský blaf , tak mi to udělalo radost a hrozně rád bych aby tomu bylo i v době kdy nebudeme v titulkách a kdy třeba nějakej ten zápas prohrajem . Až tehdy se ukáže jak na tom  jsme doopravdy .

Udělali jste v sobotu takovou špendlíkovou dírku do fotbalového světa a bylo by super , kdyby se ta dírka zvětšovala , protože pokud v sobotu uspějem , budem na titulkách znovu .  V sobotu nás ale čeká soupeř s velkým S . Chotíkov jede skoro jako my a jeden z těchhle strojů se v sobotním dopoledni trošku zadrhne , ale POZOR !!! Každá serie jednou končí , takže by v sobotu měla končit ta Chotíkovská , protože zasvěcení kronikáři mi potvrdí , že jsme s Chotíkovem v novodobých dějinách Příkosického fotbalu ještě neudělali ani  bod a odešli jsme dle mého soudu čtyřikrát poraženi . Ale to jsou právě ty výzvy , které nás posouvají o kus vpřed . Takže pevně věřím , ža ani z Chotíkova neodjedem s prázdnou a tím spíš , že to přeložili na NAŠE dopoledne , které nám prostě sedí .

Takže klasická moje rada : ještě dnes si mějte frňáky pěkně nahoru , ale od zítřejšího tréninku si je už srovnáme do vodorovné polohy , abychom jimi mohli v sobotu dopoledne CHOTÍKOVSKŮ TRAVU RIŤ , nebo snad RYŤ ???

Čechie OLE

 

Překvapením 5. kola KPM se stalo nečekané vítězství domácí Čechie nad favoritem z Kolovče. Trenér Pleticha poslal do pole jedenáctku ve složení Protivínský, Herák, Korecký, Štych, Papáček, Komanec, Lisý, Kotnauer, Nový, Spěváček a Pešek. Na lavičce byli připraveni Pražák, Sedlák, Jandoš, Lukeš, Krajdl a Vaník. Utkání řídila trojice rozhodčích ve složení Kafka, Kračmer a Bogdan.

Přítomní diváci byli svědky oboustraně kvalitního fotbalového výkonu. V dynamickém utkání se domácí nezalekli známých jmen bývalých ligových hráčů a dotáhli zápas svou bojovností do vítězného konce.

Začátek utkání patřil domácím, kteří si v prvních třech minutách vytvořili dvě šance. Pak přišli ke slovu hosté, kteří v 6. a 8. minutě zahrozili Tomášem Doškem. V 8. minutě zatáhl míč středem Pešek, nahrál Spěváčkovi, ten z úhlu centroval na volného Kotnauera. Do cesty balónu se postavil hostující Vlček, ale míč se od něj odrazil ke Kotnauerovi, který bez problémů překonal Janču v bráně Kolovče. Otevřel tak skóre zápasu na 1:0 pro domácí. V 11. minutě po krásné kombinaci trefil domácí Herák z úhlu pouze bok soupeřovy brány. Ve 14. minutě musel zasahovat Protivínský proti střele Tomáše Doška. Odražený míč vypíchl Doškovi Herák. V 16. minutě vyběhl Protivínský ke hranici velkého vápna proti Doškovi, sebral mu míč z nohy a zmařil mu tak 100% šanci na vyrovnání. Při protiútoku a skrumáži před brankou Kolovče zůstal na trávníku chvíli ležet otřesený Kotnauer.

Ve 21. minutě fauloval Lisý na půlce kapitána hostí Duchoně. Volný přímý kop Doška směřoval na Milotu, který hlavou prodloužil do malého vápna. Tam byl ale v pohotovosti Protivínský, který vyrazil balón do pole. Další útok hostí zastavil ofside. I v další minutě musel Protivínský zasahovat – bravurně ve výskoku sebral míč hlavičkujícímu Milotovi. Ve 29. minutě ukázal hlavní rozhodčí Kafka žlutou kartu Lukáši Doškovi za jeho komentář ke hře. O minutu později po závaru před domácí bránou se s míčem utrhl Pešek, prostrčil míč mezi dvěma obránci Štychovi a ten zvýšil 2:0.

Hosté se rozhodně nevzdávali bez boje. Ve 33. minutě zahrávali rohový kop. Lukáš Došek poslal balón Rejtharovi, ten mu ho vrátil, ale Protivínský byl ve střehu a střelu nadvakrát zlikvidoval. Ve 36. minutě vybojoval míč v souboji s Rejtharem výborně hrající Kotnauer a zkusil prostřelit Janču zdálky. Ten ale jeho střelu chytil. Do konce první půle si ještě vypracovali šanci oba týmy. Nejprve po volném přímém kopu hlavičkoval Rejthar vedle a na druhé straně zastavil akci Kotnauera po přihrávce Papáčkovi ofside.Do šaten se odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

Do druhé poloviny nastoupily oba celky beze změn v sestavě. Hosté začali bojovněji, ve 48. minutě Protivínský vyrazil míč jen před sebe a situaci zachraňoval odkopem Komanec. Hosté byli v převaze až do 51. minuty, kdy po krásné kombinaci zakončil trefou za Protivínského záda Černohorský a snížil tak na 2:1. Následovalo první střídání v domácím týmu, zraněného Spěváčka nahradil v 52. minutě Pražák.

V 56. minutě se uvolnil s míčem domácí Kotnauer. Gólman Janča proti němu vyběhl až k domácí střídačce ale nedokázal balón zpracovat. Kotnauer byl lehce dezorientovaný a místo do prázdné brány napálil střelu pouze do bránícího Lukáše Doška. Protiútok Kolovče zastavil Herák. V 63. minutě Protivínský chytil volný přímý kop z hranice velkého vápna.

V 71. minutě se radovali potřetí fanouškové Příkosic. Herák poslal centr na střídajícího Pražáka, ten udělal kličku brankáři Jančovi a zakončil do prázdné brány na 3:1. Následovalo střídání v týmu Kolovče, Gabriela nahradil Fillinger. V 77. minutě zlikvidoval Protivínský nebezpečnou střelu a ukázkovou robinsonádou vyškrábl i míč z následného rohového kopu. Domácí podruhé střídali, Lukeš nahradil Koreckého.

V 80. minutě poslal Pražák centr na volného Štycha a ten vybojoval roh. Po rozehrání skončil míč v ofsidu. V 82. minutě dostal žlutou kartu Lukeš za faul a v 84. minutě zastavil sólo Kotnauera brankář Janča. Na druhé straně fauloval Lisý, ale Protivínský kop ze 20 metrů bezpečně chytil. V 87. minutě domácí potřetí střídali, Jandoš nastoupil místo Štycha. V 88. minutě se odehrál neskutečný zával před domácí bránou, ale hosté se ani přes tři dorážky nedokázali prosadit.Do konce utkání domácí ještě jednou vystřídali, Krajdl nahradil Kotnauera. Po odehrání minuty nastavení ukončil sudí Kafka zápas za stavu 3:1 pro domácí.

K dalšímu utkání zajíždí Čechie v sobotu 15. září do Chotíkova, kde hraje po vzájemné dohodě již dopoledne, a to od 10,30 hodin.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 26
Celkem: 740123
Měsíc: 23884
Den: 1224