Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - KLATOVY 2 : 4

 Hodnocení utkání

 Branky : Nový , Kotnauer

Sestava :               Vaník

Korecký      Nový        Lisý         Komanec

Kotnauer       Papáček     Spěváček    Štych

             Pešek           Pražák

70´Jandoš  ,  75´Fiala  ,  Sedlák , Krajdl , Protivínský    

Tak ještě těraz mám z toho zápasu rozporuplné pocity .Určitě mi mrzí že jsme padli a ještě více mi mrzí , že jsme ani nebodovali , ale abych řekl pravdu tak jsem možná spokojenější než po zápasech s Domažlicema a ve Stodě , protože tam to od nás vždy minimálně hodinu byla velká bída , ale jelikož jsme zřejmě DOBRÝ a hlavně jsme měli z prdele kliku  , tak jsme ty zápasy oba dokázali vyhrát . V sobotu se proti nám postavil protivník z jiné kategorie než vtěch dvou předešlých zápasech , a vyhráli jen proto , že  měli Hanzlíka a hlavně z prdele kliku . My jsme totiž krom nějakých prvních 6 až 10  minut , kdy jsme měli až příliš velký respekt hráli fakt dobře a kdyby se fotbal nehrál na brány , ale na body, měli bychom jich rozhodně více než Klatovy .

Takže jedeme dál , čeká nás ještě docela dost zápasů ve kterých můžeme krom bodů předvést i fajn hru . A kdyby to bylo hned teď v sobotu , bylo by to super  protože máme soupeře , kterýmu máme ještě několik desetiletí co vracet , za tu prasárnu z předloňskýho prvního kola . a dobrá zpráva je ta , že pokud předvedeme to co v sobotu proti Klatovům , tak je může zachránit  jedině megazázrak !!! Protože toho co jsme předváděli v sobotu , toho oni prostě schopni nejsou . Na druhou stranu jsou schopni hrát daleko lépe , než MY ve stodě a pak by to byl problém . 

Takže ČECHIE  - OLÉ , sejdeme se v úterý a ve čtvrtek a pokud to půjde abysme v 17,30 už byli na hřišti !!!!!!

 

Sobotní dopoledne patřilo v Příkosicích fotbalu, v 9. kole zde domácí hostili tým TJ Klatovy 1898. Domácí nastoupili v sestavě Vaník, Korecký, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Pešek, Lisý, Kotnauer, Nový, Spěváček. Chyběl nemocný Herák. Na střídačce byli připraveni Pleticha, Jandoš, Fiala, Krajdl, Sedlák a Protivínský.
Ve 4. minutě poslal Korecký centr na nabíhajícího Štycha, ten v pádu hlavou minul míč. O dvě minuty později neproměnili domácí gólovou šanci. Z levé strany vystřelil ve skluzu z úhlu Papáček, míč minul bránu a na druhé straně Štych dorážkou trefil pouze boční síť klatovské brány. V 9. minutě Lisý fauloval Jiřího Matějku. Volný přímý kop ze 25 metrů kopal Kadlec, ale míč zastavil nohou ve zdi stojící Papáček.
Hra byla velmi vyrovnaná a přihlížející diváci byli svědky hezkého a bojovného výkonu obou mužstev.
Ve 23. minutě fauloval Mészáros Kotnauera u hranice velkého vápna. Spěváček poslal z volného přímého kopu přes zeď krásnou točenou ránu, kterou brankář Beke se štěstím vyboxoval. I tentokrát platilo známé nedáš – dostaneš. Ve 26. minutě se po chybě domácí obrany dostal před domácí bránu Hanzlík. Vaník vyběhl proti, ale Hanzlík ho prostřelil mezi nohama a hosté vedli 0:1.
Po rozehrání Tomáš Matějka zastavil nedovoleně Papáčka. Spěváčkovu střelu z volného kopu tečoval hlavou do břevna Pešek. Ve 33. minutě po faulu na Lisého mířil Štych nad bránu. V následující chvíli Beke sebral míč nabíhajícímu Pražákovi, když mu skočil na rohu malého vápna pod nohy. Ve 40. minutě hosté kopali roh. Ve vápně prodloužili hravou na Dytrta a ten zvýšil na 0:2. Domácí dokázali vzápětí odpovědět. Ve 43. minutě po dlouhém autu odhodil Beke Štycha a tečoval balón za brankovou čáru. Rohu domácích se ujal Pražák a poslal míč Novému, který hlavou dorážel u zadní tyče na 1:2.
Do druhého poločasu nastoupily oba týmy beze změn v sestavě. Hned ve 47. minutě se dostal do šance Štych. Poslal míč z úhlu Kotnauerovi, ale Beke ho v pádu chytil. V 60. minutě dokázali domácí dotáhnout na 2:2. Pešek dostal centr do vápna, sklepl míč Kotnauerovi. Ten si počkal na Bekeho pohyb na zem a vyrovnal do prázdné brány.
V 62 minutě zlikvidoval Vaník ukázkovým rozštěpem Kadlecovu střelu z dálky. Domácí po vyrovnávacím gólu polevili na chvíli v tempu, čehož klatovští okamžitě využili. V 67. minutě Nový zastavil Hanzlíka pouze za cenu rohového kopu. Hosté míč tečovali nahoru a vysoký balón Vaník vyboxoval do pole. V 69, minutě skočil Lisý do střely Tomáše Matějky. Následovaly dva rohy domácích, při druhém se o dorážku neúspěšně pokusil Štych.
V 72. minutě obě strany poprvé střídaly. Domácí vyměnili Peška za Jandoše, hosté Sýkoru za Győrga. Poté Vaník vytáhl další 100% brankovou střelu a při rohu ho zkusil zdálky prostřelit Jiří Matějka. V 77. minutě nastoupil v domácích barvách Fiala místo Pražáka. Přestože byla hra opět velmi vyrovnaná a domácí měli místy i převahu, byli to znovu hosté, kdo se ujal vedení. V 78. minutě zůstal nehlídaný Hanzlík u pomezní čáry a nečekaně vyplaval před Vaníka. Korecký se zapomněl stáhnout, a tak se nejednalo o ofsid. Vaník sice vyběhl proti, ale Hanzlík ho zkušeně obhodil k pravé tyči na 2:3.
Ve chvíli, kdy se klatovští ujali opět vedení, začali systematicky zdržovat hru. Především brankář Beke svými zdlouhavými rozehrávkami brnkal na nervy domácí střídačky. V 82. minutě hosté vystřídali, Lužný nahradil Dytrta. O minutu později Nový nedovoleně ve vápně zastavil Hanzlíka a hlavní sudí Červený nařídil pokutový kop. Toho se ujal Jiří Matějka a svou trefou pohřbil naděje domácích na vyrovnání. Přestože se domácí ze snažili a bojovali ze všech sil, byl zbytek zápasu rozkouskován díky taktickému střídání a zdržování hostí. V 86. minutě střídal Skala Tomáše Matějku. Klatovští natahovali herní prostoje, v 90. minutě střídali počtvrté, Dana Matějku za Hanzlíka a ve druhé minutě nastavení ještě Brože za Kadlece.
Po uplynutí avizovaného nastavení ukončil hlavní sudí zápas za stavu 2:4 pro hosty.
Další zápas hraje Čechie opět na domácím trávníku, kde v sobotu 13. října od 10,15 hostí plzeňský Rapid.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 9
Celkem: 740031
Měsíc: 23811
Den: 1214