Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - HORAŽĎOVICE 0 : 2

Hodnocení zápasu + článek o průběhu utkání

Sestava :                Vaník

Korecký ( 63´Nový )  Pleticha    Komanec

Herák ( 63´Lukeš )   Lisý  Papáček   Spěváček

Kohout ( 77´Sedlák )  Pešek (77´Krajdl)

               Kotnauer ( 46´Jandoš )

Skala

Tak máme za sebou vstup do nové sezony a mám z toho trochu rozporuplné pocity . Horažďovickým jsme sice byli vcelku vyrovnaným soupeřem , ale pokud bude hrát polovina týmu hluboce pod své možnosti , tak nebudeme vyhrávat ani s těma slabšíma soupeřama . Když pominu headcoache , který hraje vždycky dobře :-) , tak ty co můžu pochválit , že odehráli aspoň to na co mají , se mi vejdou na jednu řádku , teda když zvětším písmo . Tož tady je máte :

Komár , Papen , Olaf a Koty

ostatní zahráli pod své možnosti a někteří ještě hlouběji . Ale jak už jsem říkal před zápasem , tahle sezona se nerozhoduje v tomhle utkání . My se z toho musíme poučit , zvednout hlavy a jet dál . Jediný co mi udělalo radost , byl přístup , se kterým jste k tomu zápasu přistoupili . Protože ikdyž se některým dařilo více a některým méně , tak tam vždycky byla ta správná bojovnost a to fotbalové srdíčko , bez kterých se ten fotbal prostě hrát nedá . A za to Vám všem VELKÉ DÍKY !!! Ted nás čeká soupeř , který rozhodně nebude mít kvality Horažďovic , ale to neznamená , že tam nemůžeme dostat trojku a jet domů . Ale když budeme hrát to , na co opravdu máme, tak máme obrovskou šanci tam uspět !!!!

Váňa -  podržel nás až za stavu 0 : 2  a to už bylo pozdě

Adam - bída z nouzí , ale v tomhle věku se to stát může

Komár  -  jak už jsem psal , jeden z těch lepších

Olaf - i tady je hodnocení se znaménkem plus ,když se budeš takhle soustředit na každý zápas , tak to bude ok , ale nesmíš povolit a myslet si , že to půjde samo

Vena - v tomhle týmu musíš být nejlepší a nebo minimálně v TOP 3 a tomu tak nebylo

Hery - z nouzí bída , protože ty máš , ne daleko , ale předaleko na víc

Papen - víc boje , než fotbalovosti , ale ten zápas k tomu prostě vedl , ale i tak OK

Spěvy - ty si hrál jako kometa . Každých deset minut si měl skvělej záblesk a pak zase přišla tma , pak zase záblesk a zase tma . Kdybys  dobu záblesku a tmy otočil , bylo by to výborný

Kohy - ani tady to nebylo  výborný , ale ani dobrý

Koty - prvních deset minut výborný , pak si trochu vypadl z rytmu , ale konec poločasu už byl zase lepší . Tady je obrovská škoda tý palice , protože ta by nás dostala úplně do jiný roviny. Ale když to vezmu celkově , tak tvuj výkon byl jeden ztěch lepších

Jandák - jen takový polonáznaky , ale žádnej hvězdnej moment si nevybavuju

Vlasta , Bury , Vševěd a Honza - tak nějak jste zapadli do toho týmu , asi abyste netrhali partu , Kdybych Vás měl seřadit podle toho jak jste oživili , nebo zkvalitnili hru , tak bude pořadí toto : Vlasta , Vševěd , Bury , Honza

 

 

ČECHIE PŘÍKOSICE - FK HORAŽĎOVICE
Premiérový zápas podzimní části krajského přeboru mužů, fotbalového ročníku 2012/2013,  hráčům  Čechie nevyšel podle jejich představ. Podlehli v něm tabulkově silnějšímu  soupeři z Horažďovic s rozdílem dvou branek. Domácí nastoupili v sestavě: Vaník, Herák, Pleticha, Korecký, Papáček, Komanec, Pešek, Spěváček, Lisý, Kotnauer a Kohout. Na střídání byli připraveni Nový, Lukeš, Sedlák, Krajdl a Skala.
    V týmu Čechie bude v letošní sezóně i nadále pravděpodobně chybět Pavel Hrubý, který se zotavuje po náročné operaci kolene. Aktivní kariéru ukončil také fotbalový matador Jirka Krystl a v prvním zápase chyběl i zaneprázdněný Tomáš Pražák. Naproti tomu oddíl dojednal  hostování s hráči Jakubem Spěváčkem, Adamem Koreckým a Josefem Kotnauerem. Dres Čechie budou oblékat i Jakub Herák a Jan Sedlák, kteří jsou v oddíle na junior start.
     Domácí začali zhurta a hned v první minutě zápasu ohrozil horažďovickou bránu střelou z úhlu Kotnauer. Ve třetí minutě zahrávali hosté rohový kop, Vaník míč vyboxoval a Lisý poslal hlavou do bezpečí. Ve čtvrté minutě se dostal opět do šance Kotnauer, ale minul hlavou z malého vápna.
      Ve 13. minutě se balón dostal k volnému Křivancovi, který nezaváhal a vystřelil. Jeho na první pohled neškodná střela z dálky se díky rotaci stočila do domácí brány kde překvapila Vaníka, který míč již nedokázal zastavit. 
      Ve 20. minutě následoval další roh hostí. Odražený míč Vaník vyboxoval, ale na další dorážku již nedosáhl.  Z brankové čáry stihl míč  zkušeně odkopnout Komanec a Papáček ho hlavou definitivně uklidil  z dosahu útočícího soupeře. Ve 27. minutě prověřil Vaníka střelou z dálky Mičkal. V této části hry měli horažďovičtí herní převahu. Ve 34. minutě trefili hosté šibenici domácí brány, naštěstí však pouze zvenku. Při dalším nájezdu vytlačil Komanec ze střeleckého úhlu Křivance.
    Po rozehrání následoval rohový kop domácích, míč po něm z voleje napálil Kohout, ale brankář Kozlík ho dokázal vyrazit do pole. O tři minuty později po faulu na Beránka skončil volný přímý kop hostí pouze v obranné zdi. V následující minutě ale překvapil po chybě domácích ve středu pole Vaníka z dálky svoji střelou Mičkal a bylo to 0:2.
Před koncem utkání po faulu na Papáčka kopali volný přímý kop i domácí, ale točené střele chyběla přesnost.
Ve 41. minutě po chybě domácí obrany vyrazil do sóla proti Vanikovi Beránek. Při souboji muže proti muži nakonec špatně zamířil a jeho střela minula vzdálenější tyč domácí brány. Ve 43. minutě ukázal hlavní sudí Lego žlutou kartu za nedovolený faul domácímu Koreckému. Po faulu hostí kopal další volný přímý kop Spěváček a i jeho střela těsně minula bránu.
     Do druhého poločasu nastoupili hosté beze změny, v domácím týmu vystřídal Jandoš Kotnauera. Hosté, těžící z dvoubrankového náskoku, odmítali pustit domácí hráče do vážnějších šanci. Naopak, svými nájezdy se snažili znovu překonat domácího brankáře Vaníka.
    V 50. minutě mířil vedle hlavou Beránek. Šanci Choda uhrál do autu Pleticha. V 54. minutě sebral Vaník z nohy útočícímu Stulíkovi. O dvě minuty později uviděl žlutou za faul na Komance hostující Jůda. V následující pasáži hry se mohl dvakrát prosadit nováček Herák, ale jednou mířil vedle a podruhé jeho střelu z úhlu Kozlík chytil. V 63. minutě potrestal sudí Lego žlutou kartou hostujícího Choda. Následovalo dvojité střídání v domácím týmu. Z pole odešli Herák a Korecký a místo nich nastoupili Nový a Lukeš. Hosté střídali poprvé v 68. minutě, kdy Beránka nahradil Melka.
    V této fázi hry dostávali domácí svého soupeře pod tlak, ale jejich hře chybělo potřebné zakončení. V 73. minutě se po faulu na Lisého  pokusil o dorážku Nový, ale mířil příliš vysoko. V 76. minutě Vaník bezchybně zlikvidoval dva pokusy hostí. O minutu později následovalo opět dvojité střídání v domácích barvách. Z trávníku odešli Pešek a Kohout, nastoupili Krajdl a Sedlák. Také hosté vystřídali Nauše za Kotrbu. V další minutě při domácím rohovém kopu míč minul hlavičkujícího Komance a následnou dorážku zlikvidoval brankář Kozlík. Hosté se ubránili i při závaru po dalším rohovém kopu. V 81. minutě po faulu na Jandoše ohrozil při volném přímém kopu Kozlíka svoji přesnou střelou Pleticha. Kozlík ale se štěstím jeho střelu vyrazil. Při následném rohovém kopu Kajdlovu dorážku  pro změnu dokázal vytlačit nad břevno. Při rychlém protiútoku vyrazili proti Vaníkovi Nauš a Melka, stíháni Pletichou a Lukešem. Nauš stihl vypálit, ale jeho rána minula tyč domácí brány.
     Hosté opět střídali, v 84. minutě Chod přenechal své místo Sovovi. Poslední minuty zápasu využili hosté z Horažďovic k taktickému střídání. Nejprve v 87. minutě Křivance vystřídal Greger a v 89. minutě nastoupil místo Mičkala Pintíř.
V poslední minutě řádné hrací doby ještě zahrávali domácí standardní situaci v podobě volného přímého kopu. Do skrumáže se zapojil i Vaník, ale ani jemu se nepodařilo svůj brankářský protějšek překonat.
     V druhém poločase diváci  branku neviděli,  a tak zápas skončil vítězstvím hostí v poměru 0:2.
     V sobotu 18. srpna se ve druhém kole KPM utká Čechie se soupeřem z Horšovského Týna. Zápas začíná v 17 hodin na hřišti soupeře.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 15
Celkem: 734493
Měsíc: 21505
Den: 861