Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - STOD 3 : 1

Hodnocení utkání + zpráva o zápase

Branky  :  Lisý , Kohout , Prchlík

Sestava :             Protivínský

Komanec         Vlček     Lisý    Nový ( 46´ Pešek )

Pražák ( 46´Jandoš ) Papáček  Štych ( 46´Fiala )

Krystl ( 77´Votípka )   Kohout       Prchlík

Takže Vám děkuju za páteční tříbodový dárek , ale že to byla dřina . Už je to tedy pár hodin , ale pořád je to živé , takže i dnešní hodnocení bude trochu živější :-)

To že jsme získali 3 body , za to klobouk dolů a totéž platí i o způsobu jak jsme se  k němu ve druhé půli dostali . Ale jak to všechno vlastně vzniklo ?  Druhá minuta - gol a zdálo se , že to bude vše jak na zlatým podnose , jenže paradoxně nám ten gol dost ublížil , ale zase zaplaťpánbůh za něj , protože bychom o půli prohrávali . Když skončila první půle , vzali jsme si s Honzou sestavu a zaškrtli jsme ty co by měli jít ven , zaškrtnuti byli

PRÁŽA , JIŘINA , KOHY , PRCHLAJS , ŠTYCHY a když k tomu přidám VLASTU , který těm dvoum arbitrům musel udělat něco šíleně hnusného , protože si na něm prostě smlsli jako na jahodě a úkol byl zřejmý : NEDOHRAJE !!! , tak jsme měli opravdu z čeho vybírat . To že z tý TOP 5 v první půli šli ven jen dva bylo otázkou losu a velké intuice Honzy, který na place přes můj zřejmý nesouhlas nechal jak Prchlajse , tak Kohyho, kteří to nakonec rozhodli . Nebo to je asi silné řčení , rozhodli jste to všichni tím , že jste k tomu přistoupili uplně jinak a díky tomu , že jsme měli štěstí jako hrom a oni to dostali dp brány  . Ono to bylo samozřejmě trochu jinak , ale každopádně váš výkon v první půli byl HROZIVÝ !!!!!  Je třeba si šáhnout na frňák a vrátit se k tomu co jsme předváděli na Sencu s Klatovama a tak . Tak a snad i trocha chvály , líbil se mi výkon té obranné čtveřice , kde mi mile překvapil Komár hrou hlavně ve druhé půli a jedničkami na hřišti byli Stanly a Vlk, jejich  výkon po celých 90 minut byl výborný . Ti co tam šli už o půli se budto stali těmi co to dokázali otočit , nebo už se vezli s ostatníma na té lepší vlně , každopádně byli u toho , kdy už to bylo celkem dobré , takže i ten jejich výkon se hodnotí lépe nežli u těch co byli u té trágy v první půli .

Takže jelikož náš další zápas dělí skorem 10 dní , tak bych to bral jako nástup do čtvrté čtvrtiny soutěže . Máme 36 bodů , čeká nás ještě 7 kol , což je 21 bodů ve hře . Po podzimu jsme jich nasbírali 22 , ted na jaře v 8 kolech 14, takže byl bych rád , kdyby i v poslední čtvrtině bylo toto číslo dojciferné . K tomu ale potřebujem vrátit se k tomu co je nám vlastní. Daleko více POKORY a TÝMOVÉHO DUCHA a to ode všech !!!!!! A tohle je pro všechny , samožřejmě pro někoho víc a pro někoho míň , ale to si každej přeberete . Každopádně mi jde hlavně o to , aby jsme se "drželi" kolem ramen a táhli za jeden provaz nejen v Restaurantu U MACHI , ale pořád  !!! To je v úterý na tréninku , ve čtvrtek na tréninku , v sobotu před zápasem , v sobotu při zápase a pak i u Máči :-) :-):-)

Jinak děkuju za dary a přání , MÁM VÁS TAKY RÁD :-)

V úterý v Holoubkově sraz v 16,15 mají Venca Gol , Jandák , Vodr a  Vlk

Treninky jsou ve středu a v pátek od 18 hod na San Siru a hrajeme v neděli od 15 hod v Horšáku  !!!

ČECHIE , OLE !!!!

 

     K zápasu 23. kola proti Slavoji Stod nastoupila Čechie netradičně už v pátek v podvečer. Před zahájením utkání popřáli domácí svému sportovnímu manažerovi a bývalému trenérovi v jedné osobě, Radku Vodrážkovi, k jeho blížícím se kulatým narozeninám.
     Potom už hlavní sudí Hájek za asistence pomezních rozhodčích Kopýtka a Pressla zahájil zápas. Příkosičtí nastoupili v sestavě Protivínský, Nový, Krystl, Prchlík, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Lisý, Vlček a Kohout. Na střídání byli připraveni Pešek, Jandoš, Fiala, Votípka a Vaník.
     Domácí začali zhurta. Už ve 2. minutě se po Pražákově dlouhém autu trefil hlavou za Jančova záda Lisý. Prvních deset minut zápasu to vypadalo, že hosté nemají proti domácím šanci, ale opak byl pravdou. Hráči Čechie se navnadili první snadnou brankou a přestali hrát. Zato hosté se postupem času oklepali z počátečního tlaku a začali nepříjemně dorážet na domácí bránu.
     V 10. minutě po volném přímém kopu poslal Košťál dorážku těsně vedle tyče. O čtyři minuty později musel Protivínský likvidovat jedovatou střelu z dálky. Vzápětí, po neodpískaném faulu na Nového, se Stod dostal do přečíslení a střelu zblízka se štěstím Protivínský vyboxoval. V 17. minutě uviděl za faul žlutou kartu domácí Nový. Ve 20. minutě Protivínský vytáhl nad břevno vyloženou šanci Kaase, který pálil z malého vápna. Ve 25. minutě se musel domácí brankář vrhnout po míči k nohám hostujícímu Drahorádovi. Ve 33. dostal žlutou kartu Lisý za faul na Drahoráda. Tlak hostí pokračoval i dále. Ve 37. minutě Protivínský vyběhl z brány proti Kaasovi, ale ten ho obešel. Míč mu naštěstí pro domácí utekl do autu. Ve 38. minutě Bouřa nedovoleně zastavil Prchlíka a i on dostal od hlavního sudího žluté napomenutí. Před koncem prvního poločasu, ve 40. minutě, vyvrcholil tlak hostí a byl korunován vyrovnávacím gólem v podání Karlíčka, který se střelou z vápna trefil krásně ke vzdálenější tyči.
Ve 43. minutě hlavní sudí přehlédl faul hostí a ti měli další loženou šanci. Z brankové čáry odvrátil míč na poslední chvíli Lisý. Při protiútoku se radovali domácí, ale jen krátce. Kohout doběhl balón těsně u brankové čáry a levačkou ho krásně zatočil do brány. Sudí Hájek ale o zlomek vteřiny předtím odpískal aut a tak branka neplatila. Nelogicky pak následoval rohový kop domácích. Nepochopitelný výrok hlavního rozhodčího nestrávil domácí Papáček a dostal od něj za protesty žlutou kartu. Poté hvizd píšťalky ukončil první část hry.
     Do druhého poločasu trenér Pleticha provedl v domácí sestavě hned tři změny najednou. Odešli Pražák, Nový a Štych, místo nich nastoupili Fiala, Pešek a Jandoš. Toto hromadné střídání se během další hry ukázalo jako šťastné. Hosté poprvé střídali v 57. minutě, odešel Kyklhorn a nastoupil Křehlík. O chvíli později dostal kartu za faul na Harmádyho kapitán domácích Komanec. Hráči Čechie se po nepovedené první půli oklepali a postupně převzali iniciativu na hřišti. V 60. minutě se dostal do šance Fiala a o pět minut později to nadvakrát zkusil Jandoš. V 66. minutě bránili hosté za cenu žluté karty pro Košťála. V 70. minutě se dostal k míči v malém vápně Kohout a z otočky překonal gólmana Janču. Tentokrát se jednalo o platný pokus a bylo to 2:1. Další útok domácích zakončil Jandoš hlavou, bohužel pouze do brankáře. V 78. minutě se probil do velkého vápna Prchlík a upravil skóre na konečných 3:1 pro domácí.
V 80. minutě znovu utekl Prchlík po křídle a nahrál do malého vápna Papáčkovi. Tomu ale Janča na poslední chvíli ukopl balón z nohy.
Domácí naposledy vystřídali, místo Krystla vyběhl na trávník Votípka. V 84. minutě dostal žlutou kartu hostující Drahorád za faul na Papáčka. O minutu později se provinil i domácí Votípka, který si přidržel za dres jednoho z hostujících obránců. I on byl za své počínání počastován žlutou kartou. V 88. minutě ještě vystřídali hosté Harmádyho za Hőflera. V poslední minutě řádné hrací doby měli hosté ještě šanci snížit náskok domácích, ale výborně chytající Protivínský střelu vyrazil a k dorážce se hosté již nedostali. Poté ukončil hlavní sudí zápas za stavu 3:1 pro domácí.
      Příští zápas hraje Čechie v neděli 6. května od 15,00 hodin na trávníku Horšovského Týna.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 42
Celkem: 733185
Měsíc: 21333
Den: 1442