Jdi na obsah Jdi na menu

BOLEVEC - ČECHIE 2 : 1

Hodnocení utkání + zpráva o zápase

Branka : Jandoš

Sestava :                  Protivínský

Komanec ( 80´Votípka )   Papáček    Lisý    Fiala

Prchlík ( 80´ Pražák ) Krystl    Štych ( 86´Vlček )

         Kohout   Jandoš (72´Pešek )  Nový

Ještě , že jsme v neděli s dětma porazili 5 : 1 Prachatice, protože to my z toho víkendu pořádně zvedlo náladu . Máme po Bolevci , nemáme ani bod  a celkově to pořád jde těžko hodnotit .

Prvních 25 minut výborný výkon , domácí vůbec nevěděli jak a kam skočit, naopak my jsme byli v neustálém pohybu , pořád jsme chtěli hrát a to vesměs všichni , takže se na to dívalo jako na Carmen v Národním . Bohužel jsme z toho vydolovali jen jeden gol a to zřejmě asi rozhodlo . V druhé části první půle už jsme tak dominantní nebyli, ale rozhodně jsme nebyli horší . Trochu jsem se bál, aby druhá půle nevypadala uplně obráceně , protože jsem Bolevec viděl letos už dvakrát a vždycky zahráli jeden poločas daleko lépe než ten druhý, ale bohudík se tak nestalo a i když se hra lehce vyrovnala , byli jsme to my kdo držel ten zápas pevně v rukou a bylo jen a jen na nás jak s tím naložíme .

A NALOŽILI !!!!

Naložili jsme si sami a to tím , že jsme nepřidali druhý , ani třetí , natož čtvrtý gol , který jsme si za tu hru zasloužili . Bolevec nás potrestal z jediný šance kterou měl. Ale i v tu chvíli jsem byl přesvědčený , že si ty 3 body vezmem a když budeme mít opravdu smůlu , tak si vezmem jen 2 po penaltách. To jak to dopadlo je prostě FOTBAL , ať zkouším hledat v paměti cokoliv , tak když pominu naší střeleckou impotenci, tak prostě nemám co bych Vám vytknul . Musíme se z toho oklepat a hodit to za hlavu . Už v pátek máme možnost reparátu a tam to můžeme všechno napravit a já pevně věřím , že to dokážeme .

SSC BOLEVEC - ČECHIE PŘÍKOSICE

     V sobotu se fotbalisté příkosické Čechie utkali ve 22. kole KPM s plzeňským oddílem SSC Bolevec. Cílem trenéra Pletichy bylo protrhnout letitou smůlu a přivézt z „Prokopávky“ od tabulkově slabšího soupeře cenné body. Bohužel ani tentokrát se to jižanům nepodařilo.
      Čechie nastoupila v sestavě Protivínský, Nový, Krystl, Prchlík, Štych, Papáček, Komanec, Jandoš, Fiala, Lisý a Kohout, na střídání byli připraveni Pražák, Pešek, Votípka, Vlček a Vaník.
      Už v 6. minutě po faulu na hostujícího Jandoše na půlce se po Komancově volném přímém kopu dostal do šance Lisý. Další šance Čechie na sebe nedala dlouho čekat. V 9. minutě po spolupráci Štycha a Kohouta vybojovali hosté roh. Prchlík poslal přesně mířený centr na hlavu Jandoše a bylo to 0:1.
     Po rozehrání fauloval Komanec domácího Černého a míč z volného přímého kopu utekl Pelnářovi až za brankovou čáru. V 17. minutě dostal od hlavního sudího Cihláře žlutou kartu domácí Greif za ošklivý skluz na Komance. Ve 31. minutě se dostal do brankové šance opět Jandoš, který sice sklouzl až za pomezní čáru, ale stihl ještě nahrát nabíhajícímu Lisému. Ten bohužel při střele podklouzl. Ve 34. minutě skončil rohový kop domácích pouze na boční síti Protivínského brány. Při dalším rohu domácích o 4 minuty později zkusil dorážku z dálky Šnaider, mířil ale vysoko. Minutu před koncem první půle fauloval Krystl Pelnáře, volný přímý kop domácích skončil v ofsidu. Do kabin se po 45 minutách odcházelo za stavu 0:1.
Oba týmy nastoupily do druhého poločasu beze změn v sestavě. Hosté měli i v druhé části hry naprostou herní převahu. Jejich jednobrankový náskok mohl hned ve 47. minutě zvýšit Jandoš, který zakončil své sólo střelou do brankáře Klečky. Další velkou šanci hostí v 54. minutě nevyužil Kohout. Po dvou kličkách šel sám na bránu ale nakonec místo střely poslal centr Štychovi. Ten na přetažený balón nedosáhl. Největší šance nevyšla příkosickým v 57. minutě. Krystl se dostal sám s míčem až na hranici malého vápna, brankář Klečka proti němu vyběhl, upadl a Krystl ho přehodil. Míč ale neměl dostatečnou rychlost a na blátivém terénu se ještě zabrzdil. Ležící Klečka ho stihl na poslední chvíli sebrat z brankové čáry.
Čechie ani přes svou herní převahu nedokázala soupeři vstřelit další branku. V 58. minutě kopala dva rohové kopy za sebou, Krystl mířil hlavou nad břevno. I tentokrát platilo známé pravidlo „nedáš – dostaneš“. V 60. minutě ztratil Jandoš míč na půlce, domácí vyrazili do rychlého protiútoku a Černý vyrovnal na 1:1.
      V 65. minutě pálil Fiala zblízka, ale do střely mu skočil jeden z obránců a míč blokoval svými zády. Trenér Pleticha v 72. minutě poprvé střídal, Jandoše nahradil Pešek. O minutu později mířil těsně vedle vzdálenější tyče Prchlík. Následovalo sólo Štycha, které domácí zahráli do autu. V 75. minutě střídali prvně domácí, místo Greifa nastoupil Soukup.
     V 80. minutě Protivínský zlikvidoval střelu z dálky. A pak opustilo fotbalové štěstíčko Příkosické docela. Při následujícím závaru ve vápně se míč odrazil od ruky Lisého. Nařízenou penaltu bez zaváhání proměnil Pelnář a dostal tak domácí do vedení. Hosté se snažili posílit dvojím střídáním, v 83. minutě odešli Komanec a Prchlík a místo nich nastoupili Votípka a Pražák. Další střídání signalizovali domácí v 86. minutě, vyměnili Pelnáře za Kadeřábka. Současně poslal trenér Pleticha na hřiště Vlčka a dolů šel Štych.
Ani přes maximální snahu se Čechii do konce utkání už nepodařilo vyrovnat. V poslední minutě dostal ještě žlutou kartu hostující Nový a domácí nahnali cenné vteřiny při taktickém střídání, kdy místo Kohouta nastoupil Humpál. Po uplynutí 90 minut hry ukončil sudí Cihlář zápas za stavu 2:1 pro domácí. Hřiště na Prokopávce tedy zůstává pro Čechii i nadále nedobytné.
     Další zápas hrají Příkosice netradičně již v pátek 27. dubna, kdy na domácím trávníku hostí od 18,00 hodin soupeře ze Stodu.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 9
Celkem: 733436
Měsíc: 21526
Den: 1146