Jdi na obsah Jdi na menu

BANÍK STŘÍBRO - ČECHIE PŘÍKOSICE 0:3

 

Přestože od rána panovalo na západě Čech pěkné a slunečné počastí, přivítalo Stříbro hráče Příkosic lehkým, ale vytrvalým deštěm, který skrápěl trávník i přihlížející diváky po většinu utkání. Čechie snad už vyčerpala letošní příděl smůly v podobě velké marodky a hráči základního kádru se začínají postupně uzdravovat. Nejhůře je na tom v současné době Pražák, který si ze zápasu s Chrástem odnesl utržené kolení vazy. Do týmu se po delší přestávce vrátil Hrubý, Štych, Vlček a Pešek. Čechie nastoupila v následující sestavě: Krajdl, Krystl, Papáček, Kotnauer, Lukeš, Vlček, Fiala, Lisý, Hrubý a Běle. Na postu brankáře dostal tentokrát přednost Pavel Vaník, který předvedl naprosto bezchybný výkon. Na lavici náhradníků byli připraveni Pešek, Štych, Šefl, Votípka, Kravařík a Protivínský.

Čechie začala aktivněji, v první minutě zahrávala již druhý rohový kop. Následovala obrovská šance domácích, kdy Hudec nacentroval míč před bránu. Jareš pálil Vaníkovi do náruče. Při další akci domácích Vaník na míč nedosáhl, ale situaci zachránil odkopem Vlček. Další šance domácích přišla ve 14. minutě, Jareš z úhlu od praporku zkoušel najít před bránou Petrašku, ale ten na jeho přihrávku nedosáhl. Další střelu Jareše z dálky Vaník bezpečně vyboxoval. V 17. minutě chytil Vaník střelu z dálky, poslal míč na půlku Krystlovi, ten našel na křídle Kotnauera, který svůj centr před bránu přetáhl.

Ve 22. minutě předvedl krásnou individuální akci nestárnoucí Krystl, obešel obranu, nadvakrát oklamal naznačeným pohybem brankáře Cipru a poté skóroval do prázdné brány na 0:1.

Závar před Vaníkovo bránou ve 27. minutě nakonec nechtěně vyřešil Běle, kterého střela jednoho z útočníků trefila do hlavy a od ní se odrazila do bezpečí. Ve 31. minutě se dostal do šance Kotnauer, ale Zámeček vytěsnil jeho přihrávku na nabíhajícího Krajdla za brankovou čáru. Následný roh hostí vyšel naprázdno. V zápětí obral Papáček na půlce o míč dva domácí útočníky a přihrál Krystlovi. Ten šel sám na bránu a byl zastaven až těsně před velkým vápnem domácím Zaoralem. Ten si za svůj zákrok zezadu vykoledoval od hlavního sudího Kračmera červenou kartu, takže domácí od 33. minuty hráli pouze v deseti. Následný volný přímý kop Vlčka skončil bohužel nad bránou. Do konce první půle kopali domácí ještě dva volné přímé kopy, ale Vaník se ukázal jako muž na svém místě. Ve 41. minutě dostal Běle žlutou kartu za faul na Ábela, ale ani další volný přímý kop domácí nedokázali proměnit. Poločas skončil za stavu 0:1.

Do druhé poloviny hry nastoupili domácí beze změny, Čechie střídala, Běleho nahradil Štych. V 52. minutě mohl Krajdl využít chyby brankáře Cipra, který mu malou domů vrátil k nohám. Jeho zbrklá střela šla mimo prostor brány. Při protiútoku domácích vytlačil Papáček Hudece do autu i s míčem. V zápětí byl na půlce faulován Krystl, Florus uviděl za svůj zákrok žlutou kartu. Po faulu na Štycha u rohu vápna nahrál Krystl Vlčkovi, jeho dělovku domácí gólman se štěstím vykopl. Další šanci Čechie vypracovali v 58. minutě Štych s Krajdlem. Štych se nedokázal protlačit ke střele, a tak na poslední chvíli stihl přihrát míč zpět Krajdlovi. Ten utekl po levé straně, nasadil obránci jesličky a poslal centr nabíhajícímu Kotnauerovi. Jeho střelu brankář Cipra se štěstím chytil. V 59. minutě po svém likvidačním zákroku na Lisého uviděl žlutou kartu domácí kapitán Šaman. Volného přímého kopu ze vzdálenosti asi 20 metů se ujal Hrubý a zatočil svou střelu do brány na 0:2. V této minutě Čechie střídala, Krajdla nahradil Votípka. V 62. minutě dostal za faul žlutou kartu Fiala, o dvě minuty později i Lisý. V 68. minutě střídali domácí, odešel Petraška, nastoupil Vraštil.

V 70. minutě se dostal opět do šance Krystl, vytáhl gólmana z brány, ale nepodařilo se mu zavěsit. O dorážku se pokusil ještě Votípka, který přestřelil. V 72. minutě domácí opět střídali, Ichnatolya přenechal místo Slábovi. V 76. minutě střídala Čechie, Pešek šel do pole místo Hrubého.

V 78. minutě vyboxoval Vaník volný přímý kop daleko do pole Votípkovi, ten z otočky poslal míč Krystlovi, který se z půlky dostal sám až před Cipru a zvýšil náskok hostí na 0:3. V 80. minutě uviděl žlutou kartu za zakopnutí míče Votípka. V 85. minutě Čechie naposledy střídala, Krystl přenechal své místo Kravaříkovi. V závěru utkání předvedl Vaník dva parfektní zákroky a zmařil tak dvě tutové šance domácích. Po nastavení jedné minuty ukončil hlavní sudí zápas za stavu 0:3 pro hosty.

Příští týden čeká Čechii další zápas na půdě hostí, tentokrát pojede v sobotu 9. října od 16.00 hodin na hřiště nevyzpytatelného Bolevce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 18
Celkem: 743219
Měsíc: 25833
Den: 881