Jdi na obsah Jdi na menu

OTEVŘENÝ DOPIS

OTEVŘENÝ DOPIS

…. otevřený dopis
 
 
 
Nevím , jak se to nazývá , ale otevřený dopis není asi uplně mimo mísu . Prostě bych chtěl něco říct , nebo spíš sdělit a tak tak činím .
 
Tenhle dopis byl původně adresovaný panu Stanislavovi Komínkovi a chtěl jsem ho psát v brzkých ranních nedělních hodinách . Jsem rád , že jsem tak neučinil a píšu ho v klidu , relativně bez emocí s několikadenním spožděním . A rozhodně není jen pro něj , ale pro Vás všechny , kteří máte Čechii ,aspoň drobet, ve svém srdci .
 
Už několik dní marně přemýšlím o tom , co nám chtěl výše zmíněný pán na té valné hromadě vlastně říct . Jenže nevím !!! Nenapadá mi nic jiného , než zbabělý výkřik proti někomu koho nemám rád. Jenže to je neskutečně ubohé , protože to jde i jinak , třeba jako chlap .
 
Ani jednoho z těch pánů , které si vzal do úst a na jejichž hroby jsem měl podle něj já plivat tím , že k názvu Čechie Příkosice jen přidám název firmy , která na rozdíl od něj opravdu něco pro Čechii dělá , neznám a bohužel jsem se s žádným s těchhle pánů nesetkal .
Dovedu si však představit , že pro Čechii udělali hodně a třeba víc než já. Pak je mi moc líto , že tady s námi už nejsou . Že se nemůžou dívat na to jak jejich Čechie válí v nejvyšší krajské soutěži , že nevidí zápasy dorostu , žáků ani tý přípravky , která nám dělá všem takovou radost . A tohle všechno díky člověku , který na rozdíl od nás dokáže vydělat peníze a místo toho aby si je nechal pro sebe , tak je dá Čechii , tý samý Čechii , kterou se Ty oháníš .
 
Moc mi mrzí , že tam ty lidi nemohli sedět s námi , protože každý , kdo chce pro Čechii udělat něco dobrýho by byl s náma ! S náma a ne proti nám . Takže až budeš příště chtít zase něco někomu sdělit , neber si do úst mě ani Čechii , nestojíme o to …….
 
 
 
 
                                           Radek Vodrážka
 

Statistiky

Online: 11
Celkem: 712481
Měsíc: 13100
Den: 626