Jdi na obsah Jdi na menu

ZKZ HORNÍ BŘÍZA - ČECHIE PŘÍKOSICE

 

Sobotní zápas v Horní Bříze sledovalo 165 diváků, kteří byli svědky výhry domácího týmu i přesto, že hosté měli celý druhý poločas herní převahu. V řadách Čechie nastoupil po dlouhé přestávce Vlasta Nový a předvedl všem přítomným, že fotbal hrát nezapomněl. Trenér Vodrážka postavil sestavu ve složení: Protivínský, Kohout, Štych, Prchlík, Pražák, Komanec, Nový, Fiala, Krystl, Lisý a Šimnadl. Ke střídání byli připraveni Krajdl, Votípka, Jandoš, Lukeš a Vaník.
      Zápas začali útočněji domácí, ale první šanci měl hostující Štych, jehož střela z úhlu v 9. minutě kopírovala brankovou čáru. Za domácí měl první šanci v 16. minutě Sluka, který své sólo zakončil střelou těsně nad břevno. Protivínský míč škrtl prsty a při následném rohovém kopu zachraňoval situaci Pražák, který vykopl dorážku z brankové čáry. Ve 21. munutě spálil další šanci Chocholatý, který nedosáhl na dorážku před prázdnou bránou. Ve 33. minutě se mohli prosadit hosté po Krystlově sólu a přihrávce na Prchlíka. Vysoký míč směřující dlouhým obloukem do brány stihl brankář Korejčík chytit. Další šanci měl Krystl o dvě minuty později, ani tentokrát domácího gólmana nepřekonal. Ve 37. minutě fauloval Krystl na půlce a po volném přímém kopu domácí rozehráli zpět do středu hřiště. Po chybě příkosické obrany se za záda Protivínského trefil Vrla. O dvě minuty později likvidoval další nájezd domácích odkopem za brankovou čáru Nový. Po rohovém kopu se vysoký míč dostal k Hackrovi, ten vypálil z dálky a Protivínský musel řešit závar v malém vápně. Po dlouhém výkopu nahrál Kohout Krystlovi a ten vyrovnal do prázdné brány na 1:1.
Ve 42 minutě měli hostné další šanci, Krystl nahrál Prchlíkovi, ten míč prostrčil domácí obranou do velkého vápna, kam seběhl znovu Krystl – brankář jeho střelu se štěstím chytil. Přestože do konce první půle zahrávali domácí i hosté standardní situaci v podobě rohového kopu, skóre se již neměnilo.
     Do druhé půle nastoupily oba týmy beze změn. Většina druhé poloviny hry patřilo hostům, bohužel to byli domácí, kdo si připsal dvě trefy do černého. V 53. minutě domácí poprvé vystřídali, Frána nahradil Čechuru. Také hosté vystřídali, v 57. minutě přenechal Pražák své místo Jandošovi. O minutu později se po závaru ve vápně před bránou hostí nejlépe zorientoval Frána a poslal tak domácí do vedení trefou na 2:1. Domácí zahrozili ještě jednou když Janka obral na půlce o míč Komance, ale Protivínský sebral Chocholatému míč z nohy. V 64. minutě příkosičtí podruhé střídali, Kohouta vyměnil Krajdl. Vzápětí uviděl domácí Vrla žlutou kartu. Tlak hostí rostl úměrně s počtem odehraných minut, nejprve poslal do šance Jandoš Fialu. Při dalším útoku domácí zastavili Jandoše pouze za cenu faulu 20 metrů od brány. Po volném přímém kopu byl od sudího Houdka napomínán Janka, který chtěl vyrovnával účty ze strkanice ve zdi s Krystlem. Další šance patřila opět Jandošovi, dále i Štychovi. V 79. minutě poslal Štych krásný míč od rohu velkého vápna před bránu, kde gólman Korejčík sebral míč Lisému z hlavy. Následovalo další střídání, Votípka nahradil Šimandla. V 82. minutě se hosté utrhli do protiútoku, Vrla po sólu vypálil točenou střelu na bránu, Hacker dorážel nad břevno. Domácí poté podruhé střídali, Chocholatého vyměnil Landa. S vědomím jednobrankového náskoku domácí začali takticky zdržovat hru. V 85. minutě za slovní výpad dostal žlutou kartu domácí brankář Korejčík. Čechie zesílila tlak a otevřela obranu. Toho využil v 88. minutě Vrla. Utrhl se do sóla, Protivínský proti němu vyběhl, ale minul a míč doklepl do prázdné brány právě vystřídaný Landa. V téže minutě střídali domácí potřetí, Beneš nahradil Vrlu. V 90. minutě ukončil sudí Houdek zápas za stavu 3:1.
     V dalším kole KPM hostí Čechie na domácím tráníku mužstvo z Chanovic. Zápas začíná v sobotu 28. května v 10,15 hodin.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 7
Celkem: 736655
Měsíc: 21580
Den: 763