Jdi na obsah Jdi na menu

SKP RAPID SPORT - ČECHIE PŘÍKOSICE

 

Premiérový zápas podzimní části KMP Fincentrum odehrály Příkosice v sobotu v Plzni na Rapidu. 
Trenér Vodrážka poslal do pole sestavu ve složení: Vaník, Prchlík, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Jandoš, Fiala, Lisý, Hrubý, Pleticha. Na lavici byli připraveni Protivínský, Krajdl, Votípka, Nový, Krystl a Vlček.
     Hosté začali bojovně a od třetí minuty vedli 0:1 po Jandošově krásné trefě za Matějkova záda. Na branku mu nahrál Štych. Druhou velkou šanci měl Jandoš v 7. minutě, kdy hlavou trefil pouze boční síť brány. Ve 21. minutě domácí střídali, Svátu nahradil Flessig. Ten hned v následující minutě vážně ohrozil Vaníka střelou z malého vápna. Míč proletěl těsně kolem pravé tyče. Další šanci měli domácí ve 31. minutě, kdy Pleticha zasahoval proti dvěma útočníkům. Z protiútoku se dostal do šance Štych, byl však faulován u brankové čáry při pokusu o dorážku. V další minutě nechal sudí Červený bez potrestání i faul zezadu na Lisého. Do konce první půle se skóre neměnilo.
      Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn v sestavě. V 52. minutě se z přímého volného kopu po faulu na Jandoše netrefil Prchlík. O minutu později po krásné kličce v malém vápně nahrál Jandoš Štychovi, ale ten ve skrumáži před domácím brankářem nakonec o míč přišel. V 55. minutě uviděl domácí Hvízdal žlutou kartu a Čechie poprvé střídala. Pražáka nahradil Nový. O dvě minuty později provedl trenér Vodrážka druhé střídání, místo Jandoše poslal na trávník Krystla. V 66. minutě hosté vyrovnali skóre trefou Peroutky. Ten nechal Vaníka vyběhnout proti míči a pak pálil do prázdné brány.
      V 75. minutě měl šanci dostat domácí do vedení Čupalka. Po faulu na Hucla se ujal volného přímého kopu ale Vaník jeho střelu zlikvidoval. Domácí střídali, Bláhu nahradil Kovařík.  V 76. minutě střídali potřetí hosté, Hrubého nahradil Votípka. Vzápětí fauloval domácí Harmady na půlce zezadu Papáčka a uviděl žlutou kartu.
V 79. minutě vystřihl Krystl krásné sólo po celé délce hřiště, prošel s míčem až do malého vápna, kde nahrál Votípkovi. Ten pálil do prázdné brány na 1:2. V 80. minutě uviděl za faul žlutou kartu hostující Fiala, který nedovoleně zastavil Flessiga. V 83. minutě se střídalo na obou stranách, domácí vyměnili Šimsu za Flessiga a hosté Krajdla za Votípku.
      Příkosičtí bohužel nedokázali svůj těsný náskok udržet do konce zápasu. V poslední minutě nastavení po standardní situaci domácí dokázali vyrovnat na 2:2 a rozhodčí ukončil zápas.
      Následoval premiérový penaltový rozstřel. S exekucí začínali hosté, první kopal kapitán Komanec, který bezpečně proměnil. Za domácí byl úspěšný Lavička. Druhou sérii zahájil Krystl, který brankáře Matějku nepřehodil. Vzápětí Vaník vychytal Peroutku. Následně se za hosty trefil Štych a Prchlík a za domácí Čupalka a Hodaň. Pátý v sérii se za domácí netrefil Lisý a Vaník chytil střelu Hucla. Po pěti střelách se měnilo pořadí, začínali domácí. Hvízdal uspěl a na druhé straně Papáček také. Další kolo začínal Kovařík, který proměnil. Na druhé straně Nový tak úspěšný nebyl. Tím domácí vyhráli penaltový rozstřel v poměru 5:4 a připsali si v celkovém výsledku jeden cenný bod navíc.
     Zápas druhého kola odehraje Čechie v pátek, 19. srpna od 18,00 hodin, kdy na domácím trávníku přivítá soupeře z Horní Břízy. Na sobotu 20. srpna je pro všechny příznivce fotbalu v Příkosicích nachystaný III. ročník memoriálu Ladislava Vilímka. Začátek turnaje je ve 14,00 hodin, chybět nebude tradiční tombola ani večerní taneční zábava, na které hraje skupina Golf. Na turnaji se utkají mužstva Čechie „A“, Čechie „B“, FC Rokycany „B“ a FC Mirošov.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 13
Celkem: 739886
Měsíc: 23681
Den: 1102