Jdi na obsah Jdi na menu

FK HORAŽĎOVICE - TJ ČECHIE PŘÍKOSICE

 HODNOCENÍ A REFERÁT Z UTKÁNÍ

 Sestava :           Protivínský

Korecký   Pleticha    Nový     Marek

Pražák    Papáček    Lisý       Fiala

      Pešek            Kohout

60´ Spěváček , Herák , Kotnauer , 

82´Čada


Tak máme za sebou první zápas a pocity jsou tak nějak smíšené . Porážka sice mrzí , ale na to že jsme nepodali nijak oslnivý výkon , tak jsme s domácími drželi krok a čuchali jsme až do poslední chvíle , zda nám tam něco spadne , nebo ne .  Každopádně bez vstřelené branky se vyhrát nedá a pokud dostanete góla , tak se nedá ani bodovat . Proto je tahle porážka asi zasloužená . 

Kdo se díval na video , tak zjistil , že ty branky byly opravdu uplně zbytečné . Obě po taktických chybách , které se prostě dají nedělat .  Potěšitelné bylo naše střídání , protože všichni ti tři co šli do hry chvíli po poločase tu hru hned oživili . Pochvalu dále zaslouží Stanly a Vlasta . Zbytek pole se ke svému standartu bud jen přiblížil , nebo ani nepřiblížil a i to je jedna z věcí , která nám nedovolila si ovézt nějaký ten bod . Proti takovému soupeři musí polovina zahrát dobře a druhá polovina výborně . , nám v Horažďovicích zahráli výborně dva hráči , tak čtyři průměrně a zbytek se ke svým obvyklým výkonům ani nepřiblížil . 

Takže počkáme na JARO  a pak se vrhneme na další soupeře. 


FK Horažďovice – TJ Čechie Příkosice 2:0 (2:0)
 
     Premiéra v jarní části fotbalové sezóny vyšla lépe domácímu týmu. Utkání se hrálo na hřišti ve Velkých Hydčicích a trávník byl po zimě v překvapivě dobrém stavu.
     Čechie nastoupila k prvnímu zápasu proti Horažďovicím v sestavě Pleticha, Korecký, Marek, Papáček, Pražák, Pešek, Fiala, Lisý a Kohout. Do brány byl nominován Protivínský a kapitánskou pásku přebral od nemocného Komance zkušený Vlasta Nový. Na střídačce byli připraveni Herák, Kotnauer, Spěváček, Čada a druhý gólman Vaník.
    Tabulkově druhý celek KPM ukázal hned od prvních minut, že se nehodlá vzdát myšlenek na postup. Hned ve 4. minutě se po střele z dálky prosadil Říský a Horažďovice vedli 1:0. Příkosičtí ohrozili domácí bránu poprvé ve 13. minutě, kdy Nový přihrál Kohoutovi a ten to zkoušel z úhlu. Vybojoval pouze rohový kop se kterým si domácí obrana hravě poradila. Ve 30. minutě uviděl za faul na Lisého žlutou kartu domácí Kotrba. Ve 32. minutě se uvolnil Říský a v souboji jeden na jednoho proti bránícímu Pletichovi stihl v poslední chvíli nahrát nabíhajícímu Křivancovi. Ten zvýši průběžné skóre zápasu na 2:0.
    O tři minuty později se dostal do šance hostující Fiala, ale byl faulován a sudí Homr poskytl Čechii pouze spornou výhodu. Ve 38. minutě to byl znovu Říský, který se dostal až před Protivínského. Tentokrát ale vyšel ze souboje muž proti muži vítězně příkosický brankář. Těsně před koncem prvního poločasu zmařil domácí brankář Janda střelecký pokus Papáčka.
    Druhý poločas byl herně vyrovnanější. Hned ve 46. minutě kopali hosté volný přímý kop po faulu na Papáčka. Střelu na bránu tečoval Lisý hlavou těsně vedle vzdálenější tyče. V 50.minutě uviděl žlutou kartu hostující Nový za faul na Křivance. V 58. minutě přistoupila Čechie ke trojímu střídání. Hřiště opustili Pleticha, Marek a Pražák a místo nich nastoupili Herák, Kotnauer a Spěváček. V 61. minutě zlikvidoval Protivínský další brankový nájezd domácích, když vykopl zblízka vypálenou dělovku Rejška. Při protiútoku se dostal do šance Kotnauer. Následovalo první střídání domácích, Nauše nahradil Sova. Další šanci Příkosic vypracoval krátce na to Herák, který stihl před bránou nahrát volnému Kotnauerovi. Domácí brankář ale střelu zneškodnil. V 67. minutě domácí střídali podruhé, vyměnili Formana za Říského. Čechie v poslední dvacetiminutovce ještě zkvalitnila hru a přidala na tempu. Přes několik šancí však chyběl k platnému zakončení potřebný kousek štěstí. Domácí, vědomi si svého náskoku, kouskovali hru a nijak nespěchali při rozehrávce. V 84 minutě se ještě střídalo na obou stranách. Domácí tým vyměnil Vrzala za Rejška a Čechie nahradila Kohouta Čadou. I když příkosičtí bojovali až do poslední minuty, branku se jim vstřelit nepodařilo a zápas skončil za stavu 2:0 pro domácí.
      Příští zápas by měla Čechie hrát na domácím trávníku v Příkosicích v sobotu 16. března proti Horšovskému Týnu. O tom, zda se utkání odehraje v tomto termínu se rozhodne až podle způsobilosti hrací plochy. 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 12
Celkem: 738324
Měsíc: 22835
Den: 1059