Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - TJ ROZVADOV

 

   V sobotním důležitém zápase chyběli v kádru Čechie pro nemoc či pro zranění Štych, Kotnauer, Lisý, Pražák a Šefl. Trenér Vodrážka tedy neměl moc na výběr. Poslal mužstvo k utkání v sestavě: Protivínský, Krystl, Pešek, Papáček, Lukeš, Komanec, Nový, Vlček, Fiala, Hrubý, Běle. Náhradníci Krajdl, Vaník, Votípka, Benetka a Vodrážka. Rozvadov přijel s modrými dresy a tak domácí nastoupili celí v bílém. Rozvadovští na začátku vtipně žertovali, že už tuší, kde se natáčel populární seriál Okresní přebor a srovnávali Čechii se Slavojem Houslice. Humor jim však došel již ve 4. minutě, kdy Hrubý poslal centr na nabíhajícího Fialu a ten ze dvou metrů obhodil brankáře Bobčíka – Čechie vedla 1:0.
    Hosté se prvně dostali do šance ve 14. minutě z protiútoku. Malý byl  zastaven Fialou. V 17. minutě vystřihl Krystl sólo z půlky hřiště až do velkého vápna. Tam byl vytlačen ze střeleckého úhlu, ale stihl ještě z otočky nahrát Hrubému. Ten se trefil těsně vedle levé tyče. V 18. minutě dostal Čížek centr od pomezní čáry. Míč skončil za zády Protivínského, ale protože pomezní Malinčák signalizoval ofside zvednutým praporkem již v době kopu, branka neplatila.
   Ve 20. minutě Lukeš vybojoval pro Čechii rohový kop. Hrubého střela našla Papáčkovo hlavu a domácí vedli 2:0.
Skóre se v první půli potřetí měnilo ve 24. minutě, kdy se krásnou točenou střelou ke vzdálenější tyči trefil opět Fiala na 3:0.
   Ve 28. minutě hosté střídali, Horáček přenechal svůj post Karbanovi. V téže minutě se dostal znovu do šance hostující Čížek. Protivínský jeho střelu minul, ale situaci zachránil odkopem Nový. Další útok provedl rozvadovský Malý, Protivínský mu dokázal na poslední chvíli sebrat balon z nohy. Následoval souboj dvou 14, Hanka a Hrubého, ve vápně hostí. Hanko byl u balónu o krok blíž,  a tak se Hrubý ke střele nedostal. Ve 37. minutě dostal Čížek za likvidační faul na Papáčka na půlce žlutou kartu. O minutu později pomohl Komanec Protivínskému odkopem zlikvidovat další nájezd hostí.
    Do konce první půle za domácí ještě pálil střelu z dálky Papáček těsně vedle tyče. Ve 44. hosté kopali roh a vzápětí Nový fauloval Malého kousek od velkého vápna. Volný přímý kop skončil ve zdi hráčů. Při protiútoku zastavil nedovoleně Slowik Krystla a uviděl od sudího Kračmera žlutou kartu. Poločas skončil za stavu 3:0.
    Do druhé poloviny hry nastoupili domácí beze změn v sestavě, hosté střídali, odešel Malý, nastoupil Tuhela. V 55. minutě Krystl ve skluzu vypálil na Bobčíka a zvýšil náskok domácích na 4:0. Při tomto útoku došlo ke zranění hostujícího Ptáka, kterému někdo přišlápl nešetrně nárt. Zároveň si Krystl při skluzu zničil kolenní ortézu. Pro ošetřování a přezouvání chvíli oba týmy hrály pouze v deseti. V 60. minutě hosté vystřídali zraněného Ptáka, místo něj nastoupil Svoboda. O minutu později střídali i domácí, Krajdl nahradil Lukeše. V 64. minutě kopali hosté volný přímý kop asi 3 metry od hranice vápna. Při strkanici ve zdi schytal Běle ránu loktem pod oko. Sudí Kračmar bohužel tento zákrok neviděl. Běle se po ošetření vrátil ještě chvíli do hry, ale i on byl nucen vystřídat. Na jeho místo nastoupil v 68 minutě Votípka. V 76. dostal jedinou žlutou kartu domácích Krystl, který na půlce fauloval Šuranského. V 78. minutě Čechie potřetí střídala, místo Hrubého zaujal trenér Vodrážka.
    V 84. minutě se hosté postarali o čestný úspěch. Protivínský vyrazil střelu z dálky a při následném rohovém kopu se o dorážku za jeho záda postaral Čížek 4:1.
Následovalo poslední střídání domácích. Krystlovo místo v útoku převzal netradičně brankář Vaník. Hosté útočili do posledních vteřin zápasu. V 90. minutě chytil Protivínský střelu z dálky, další rána hostí asi o 10 cm minula břevno jeho brány. Rohový kop z 91.minuty odhlavičkoval do bezpečí Vaník. V 92. minutě ukončil sudí Kračmer utkání za stavu 4:1 pro domácí.
K dalšímu zápasu vyrazí Čechie v sobotu 6. listopadu, kdy ji od 14,00 hodin čeká důležitý zápas v Touškově.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 12
Celkem: 736971
Měsíc: 21817
Den: 851