Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - SOKOL KŘIMICE 5:2 (1:0)

ČECHIE PŘÍKOSICE - SOKOL KŘIMICE   5:2    (1:0)

První zápas na vypůjčeném hřišti v Hrádku u Rokycan skončil zaslouženým vítězstvím "domácích". Čechie vystupovala tentokrát pod vedením Radka Votípky (kouč Vodrážka sledoval zápas pouze pomocí mobilního telefonu z rokycanské nemocnice, kde se podrobil chirurgickému zákroku). Do sestavy domácích se po téměř půlroční přestávce vrátil uzdravený Krystl a hned ho bylo všude plno. (Dle svědectví pozorného fanouška byl zároveň nejfaulovanýjším hráčem na hřišti, po zákrocích obránců Křimic skončil za zápas 17x na zemi.) Také nestárnoucí Běle, který na jaře hlásil konec aktivní kariéry, opět zaujal svůj post "posledního". Do šance se Čechie dostala již ve 2. minutě, kdy právě Běle přihrál Novákovi, ten poslal míč na Hrubého, který minul. V 6. minutě vybojoval kapitán Komanec ve tvrdém souboji míč s hostujícím Klementem, ve vápně ho ale ztratil. Následoval protiútok Křimic. Hosté poprvé vážně zahrozili v 11. minutě, kdy Klement utekl po pravém křídle, překonal Kravaříka i Běleho. Vaník se mohutným skokem natáhl po letící střele, ta však o vlásek minula tyč jeho brány. V 15. minutě střílí na Hinterholzingerovu bránu Komanec, vyražený míč se dostal k Novákovi, ten si ho potáhl do strany a svou střelou prvně změnil skóre na 1:0. Hned po rozehrání se dostal do šance Pražák, ale byl obránci vytlačen ze střeleckého úhlu. Následovalo střídání na straně hostů, Housara nahradil na hřišti Kuneš. Ve 20. minutě se dostal opět do šance Novák, ale svou střelu uspěchal a minul. Ve 25. minutě dostal hostující Adam žlutou kartu za faul na Lisého, který musel být po jeho tvrdém zákroku ošetřen. Při přímém volném kopu poslal Běle dlouhou přihrávkou do šance Pražáka, ten však o míč v rohu hřistě přišel. Protiútok hostů skončil ofsidem. Ve 31. minutě křimický Adam Marek uvolnil Klementa, ten se ocitl sám před Vaníkem, ale také přestřelil. Další útok hostů následoval vzápětí, Vaník se ocitl riskantně venku z brány, hosté ale míč nedokázali zpracovat. Ve 34. minutě faul na Krystla na polovině hřiště, Běle centruje na Hrubého, ten je však sražen brankářem Hinterholzingrem, který skákal po míči. I on musel být ošetřen. Do konce první půle měli znatelně navrch domácí, do šance se dostal ještě Pražák, Hrubý a Novák.

Do druhé poloviny utkání nastoupili domácí beze změny v sestavě. Ve 49. minutě se do šance dostal Pražák, při protiútoku hosté pronikli až na hranici vápna, kam naběhl Adam Marek a přehodil Vaníka. 1:1 V 55. minutě Komanec přihrál Pražákovi, ten byl křimickými zastaven na rohu vápna. Protiútok odvrátil Kravařík hlavou. Křimický Novák Jiří o minutu později nedovoleně zastavil Krystla, sám se u toho však zranil. Volného přímého kopu se ujal Novák Martin a poslal míč na nabíhajícího Lisého - ten však pálil vedle. Hosté podruhé střídali, Nikolova nahradil Volena. V 61. minutě Nový hlavou z dálky dašel Lisého a ten točenou střelou upravuje výsledek na 2:1 pro domácí. O minutu později Čechie střídá, Krajdl nahradil Pražáka. V 64. minutě utekl po křídle křimický Klement, Vaník jeho střelu boxuje do bezpečí. Následoval faul na Krystla, hosté uviděli žlutou kartu za zakopnutý míč. V 71. minutě dostal žlutou kartu za svůj zákrok u postraní čáry domácí Nový. Akce Křimic vyšla naprázdno. Naopak Běle přihrál Krystlovi, ten přiťukl míč Hrubému, který mu přihrávku vrátil na křídlo. Krystl svojí střelou mění výsledek na 3:1. Čechie podruhé střídá, Štycha nahradil Šefl. Po další Novákově šanci střídají i hosté, místo Škody přihází Brousil. V 74. minutě je po faulu ošetřován Běle. Domácí střídají naposledy, Krystla nahrazuje Lukeš. Do šance se postupně dostal Lisý, který pálil vedle a Hrubý, jehož střela skončila v brankářově náruči. Po chybě Kuneše centruje před bránu Nový, ale i tato akce vyšla naprázdno. Protiútok Křimic zastavil opět Nový a je při tom faulován. V 79. minutě poslal Hrubého do šance Komanec, brankář hostí chytá. V 80. minutě byl trenér Dobrý napomínán AR1 za nevhodné chování v technické zóně. O dvě minuty později vychytal brankář Křimic Nováka, protiútok hostí skončil u Vaníka v náruči. V 85. minutě posílá Vaník dlouhý míč na Krajdla, ten je sám proti vybíhajícímu brankáři. Krásnou kličkou ho obhodil a do prázdné brány zvyšuje náskok domácích na 4:1. O dvě minuty později vybojoval Šefl skluzem míč a Novák upravuje výsledek na 5:1. Hosté střídali naposledy, Jiřího Nováka za Švába. V 89. minutě se podruhé trefil Adam Marek a upravil výsledek na konečných 5:2. I když rozhodčí Reznichenko nastavil 3 minuty, do konce utkání se už výsledek neměnil, Čechie si odnesla zasloužené vítězství. Nemalý dík za skvělou podívanou patří kromě hráčů také funkciionářům TJ Města Hrádek za perfektní podmínky, vstřícnost a ochotu, s jakou Příkosickým umožnili použití jejich stadionu.

Sestava Čechie: Vaník, Krystl, Lisý, Štych, Pražák, Komanec, Nový, Novák Martin, Hrubý, Běle, Kravařík, náhradníci: Krajdl, Šefl, Moulis, Lukeš a Švehla.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 17
Celkem: 737440
Měsíc: 22176
Den: 960