Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - SKP OKULA NÝRSKO

Ani počasí, ani poměrně podmáčený terén hřiště nesebraly hráčům Čechie chuť urvat další tři body. Hosté z Nýrska by asi rádi brali i bod za remízu, a tak celý první poločas bránili v deseti lidech.
V prvních minutách utkání měli domácí navrch, hosté prvně zahrozili až v 10. minutě střelou Kajínka, která šla těsně vedle Vaníkovy brány. Z protiútoku se dostali do šance domácí, po Pražákově útoku házeli aut od rohového praporku. Míč trefil hlavou Lisý, bohužel přehodil bránu hostí. Do šance se postupně dostali znovu Lisý, Štych a Šefl, který byl po Komancově přihrávce sám před bránou. Brankář Vaverka jeho střelu chytil. Ve 27. minutě hosté ve vápně nedovoleně zastavili útočícího Štycha a hlavní sudí Plzák nařídil penaltu. Její exekuce se ujal Jandoš, výborný Vaverka však jeho střelu dokázal zneškodnit. Následovaly další šance Vlčka a Šefla, který z úhlu pálil těsně vedle pravé tyče Vaverkovy brány. Ve 43. minutě Štychova střela směřovala těsně nad břevno. Ani přes neustálý tlak domácích se do konce první půle skóre neměnilo a tak se do šaten odcházelo za nerozhodného výsledku 0:0.
      Do druhé půle nastoupily oba týmy beze změn v sestavě. Čechie vyrazila okamžitě k dalšímu útoku, hned ve 46. minutě Štych poslal dlouhý balón Pražákovi, ten centroval před bránu a Jandoš se nadvakrát pokusil dorazit za Vaverkova záda. Vaverka však obě jeho střely dokázal vyrazit. V 52. minutě kapitán domácích Komanec prokličkoval slalom přes půlku hřiště a dostal se s míčem sám proti Vaverkovi, ten vyběhl proti a v poslední chvíli mu balon ukopl z nohy. O tři minuty později se Lisý po Štychově rohovém kopu trefil hlavou za Vaverkova záda a Čechie vedla 1:0. V následující minutě domácí poprvé střídali, Jandoše nahradil Votípka. V 63. minutě odešel z pole Šefl, na jeho místo nastoupil rychlonohý Krajdl. Ten se o pět minut později dostal po brejku sám před Vaverku, po vzájemné srážce zůstal brankář hostí chvíli otřesen na zemi. V 73. minutě po faulu na Pražáka na středu hřiště měl šanci zvýšit náskok domácích Štych, jeho hlavička šla nad Vaverkovu bránu. V 77. minutě, opět po rohovém kopu, se podruhé Lisý trefil do sítě hostí a zvýšil tak na 2:0.
V zápětí se dostal znovu do šance Krajdl, pálil těsně vedle levé tyče. V 79. minutě prvně střídali hosté, Jánského nahradil Kohout. V 83. minutě měli velkou šanci hosté, Vaník míč nechytil, mimo bránu ho však dokázal vykopnout Komanec. V 85. minutě odešel z pole Pražák, nahradil ho Kravařík. Během střídání hostující Polák loktem zaútočil na Lisého, který po jeho zásahu skončil na zemi. Bohužel ani jeden sudí tento nepříjemný zákrok v přerušené hře díky prováděnému střídání  neviděl. Čechie měla do konce utkání ještě několik možností zvýšit svůj náskok, šanci měli  Papáček a Štych. V 89. minutě hosté podruhé střídali, Poláka nahradil Holobradý. Po dvou nastavených minutách ukončil sudí Plzák utkání za stavu 2:0 pro domácí.
Sestava Čechie: Vaník, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Jandoš, Šefl, Lisý, Hrubý, Vlček, náhradníci: Krajdl, Pešek, Votípka, Kravařík a Skala.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 13
Celkem: 743244
Měsíc: 25854
Den: 883